Øver mig i ikke at dømme mig selv 🌸

Hej allesammen, nu er det snart påske 🐣 det kommer vi jo altid til efter Sveske & min fødselsdag. Og vi havde en fantastisk dag!! Teivi havde bestilt blomster, nu når alt jo foregår i sikker afstand, så de kom fra online, og så med en levering til lagkage også.

Psykologen sagde en uge inden dagen, at hvis vi kunne opleve en helt familie-fri mærkedag, så ville det gøre mirakler for os. Og vi fik det skabt! At vi kun var vores lille familie Teivi, Sveske & jeg og så med en masse hyggesnak i alle venskaberne 🌞

Tusind tusind tusind tak for alle jeres søde ønsker! Der var et øjeblik, hvor Teivi sagde til mig, at hun følte sig bare komplet taknemmelig!! Og det er først efter en kæmpe udvikling, at vi er der. Så det er måske det mirakler, der ville komme af en familie-fri dag.

Hun har også forklaret, psykologen, at har man været udsat for store traumer, så vil hjernen lære at forvente, at de traumer gentager sig. Når vi snakker om traumer i kategorien intens vold psykisk & fysisk, misbrug osv. Og det er netop der..

at det altid har været så intenst omkring mærkedagene. Og psykologens pointe er så at opleve, at selv på de der mest intense tidspunkter kan vi være bare Sveske, Teivi & jeg og så veninder og venner 🌸 så lærer hjernen nemlig at forvente noget nyt, noget bedre & mere roligt.. og så går jeg ikke længere og er bange 🌞

Så vi arbejder meget på at lære min hjerne, at den skal forvente noget andet. Jeg lærte tidligt, at det hele nok skulle blive traumatisk, og nu lærer vi så min hjerne at tænke noget andet 🤗

Og så lærer vi mig også at flytte mig.. fra det tidligt i mit liv hvor følelser skulle lægges et låg på, fordi alt krop & følelser var beskidt. Og så til at bare have mine følelser uden at tænke over, om jeg burde havde den eller den følelse 🦋

Det er der, at jeg vil vise jer en video, jeg lavede. Den er vinter bliver til forår, og musikken i den er film-musik og stadig relativt rolig. Men mere dramatisk, og illustrerer de her mere dramatiske følelser.

Så det er netop mit forsøg på gennem det her kreative at komme over det med, at nogle følelser bør man ikke have. Psykologen siger næsten hver gang, at alle følelser er okay & hvis man er blevet trådt på, at så er det endda psykisk sundt at føle at den ting ikke var okay 🌞 så man må gerne føle bitterhed eller vrede eller..

Hun har forklaret at de mere dramatiske følelser, der kan komme efter traumatiserende situationer, de faktisk er at sætte en grænse overfor dem, der gjorde en ondt. Og at psykisk sunde personer netop får dramatiske følelser, når der er en situation at få det over 🌞