Vi fejrer fødselsdag for Sveske & mig 🐱

Hej allesammen, hvor føles det godt at blogge 🤗 nogle gange sker der så meget, at alle ord & tanker bare bliver et rod. Og så må jeg vente lidt med at skrive til jer. Vi laver lagkage i aften, for i morgen er jo Sveske & min fødselsdag!

Vi har spredt fejringen ud over hele ugen, for Teivi har nogle sindssygt vigtige og intense møder på arbejdet i øjeblikket, så det skal hun have mulighed for at give hele sit fokus. Og med lidt fejring hver dag, så sat sammen får Sveske & jeg til sidst en glimrende fejring 🐱

Jeg fik fødselsdags-blomster af Teivi!! ❤️ Tusind, tusind tak skat 🦋

Og Sveske har fået en ny madskål i fødselsdagsgave! Der er automatisk! Vi havde faktisk fået en elektronisk, men ledningerne i den havde kortslutning allerede da vi modtog den .. så meget for moderne elektronik. Så nu har hun en automatisk, der åbner når det er tid til mad.

Og det er det kl. 5 om morgenen så med en madskål, der selv åbner, kan hendes humans sove længe 😉 og tillykke lille Sveske!

Vi er blevet inspirerede af sociale medier til den fineste lagkage, der får daim og nougat på toppen, vi kan aldrig få jordbær til min fødselsdag!!

Men Teivi accepterede efter lange forhandlinger et kompromis, hvor hun gik med til at jeg fik nutella midt i vores øko living, og hun så til gengæld bare kan arbejde alt hun vil 🤗 nogle gange forhandler vi og lander et kompromis, meget ægteskabeligt ❤️

Jeg har været ude i foråret i skønne mange timer, hvor der er blomster i botanisk have nu! Og den sidste sne er (næsten) smeltet, og floden er vand igen. Så jeg har filmet og fotograferet i botanisk have og gik også en tur op i vores ene park, vi har to på vejen, den ene er lidt mere tæt, og den her er ved et museum, så den er meget holdt.

Så jeg vil vise jer en video af foråret 🤗 jeg har virkelig arbejdet på den og brugt hele dage bare på at filme og nyde foråret, så jeg håber, at I vil se med, tusind, tusind tak allesammen 🦋 det betyder så meget for mig, at I er her 🌼