Næste store trin hos psykologen 🐱

Hej allesammen, og snart velkommen til foråret 🌴 vi var jo ude i naturen der i lørdags, og vi smilede lidt.. for jeg havde blogget alt om, at det skulle være vores start på foråret. Og så kom vi derud i snestorm! Vi stod i sne til over knæene, og træernes grene var dækket i hvidt!

Smukt var det ellers, men foråret er så mere kommet nu.. lidt i hvert fald 🤗 vi har plusgrader! Og det bliver plus i ti dage!

Jeg vil fortælle jer om det næste store trin hos psykologen. Helt simpelt så har vi arbejdet på, at det tankesæt jeg var i skulle erstattes af et nyt. Og dermed også at de følelser, jeg var i, skulle tages fra hinanden. Den seneste ting, som psykologen kaldte en kæmpe milepæl, og som jeg har blogget ud fra på det seneste..

er at alle de følelser, jeg var i, nu netop er taget fra hinanden. Så jeg er ret meget i stykker og hænger ikke sammen på nogen måde i hjertet.. meget torn apart.. men det er sundt, sagde psykologen, for det som jeg var i var ikke sundt.

Og nu, når jeg er revet i stykker, så kan vi sætte mine følelser sammen på en ny og sundere måde ❤️

Psykologen har spottet, at det rigtige for mig er at give & modtage mængder af omsorg. At det er den ting, der matcher den jeg er.

Det tror jeg da, at hun har ret i, og jeg kan godt lide det syn på mig 🙂 når psykologen har taget en patient i stykker & skal sammensætte dem på en sundere måde, så er spørgsmålet jo altid.. når man ser på netop den person.. hvad er så det rigtige for dem. Og for mig altså at give og modtage en masse omsorg 🦋

Tingen er så (og her kommer vi til det næste store projekt), at jeg voksede op med at kunne give ægte omsorg. Og jeg voksede også op med at mine forældre manipulerede mig til loyalitet ved at manipulere mig ind i en fortvistet version af omsorg for dem. Så der var en ægte omsorg for nogle i skolen f.eks., og så også det mine forældre & søskende manipulerede mig ind i.

Så jeg har altid givet en masse omsorg ægte. Og sideløbende så guilt trips & manipulation så jeg forblev loyal overfor min familie – selv om det rigtig for mig bare var at følge mit hjerte og komme væk fra mit barndomshjem. En slags fængsel, den manipulation ind i at blive der, som psykologen har kaldt psykisk vold. Jeg ønskede jo noget helt andet også dengang.

Projektet foran os hos psykologen bliver endda større end det! For mens jeg var manipuleret ind i en tvistet loyalitet & omsorg for mine forældre & søskende.. så gav de ikke omsorg til mig den anden vej. Så det, psykologen ser, er, at jeg voksede op med psykisk vold & manipulation, samtidig med ingen omsorg.

Når man så kigger på, at det rigtige for mig er at give & modtage en masse omsorg, så er der meget at snakke igennem i hendes kontor ❤️ Det at give omsorg er det mest tilgængelige, for jeg voksede jo op med at kunne det. Jeg har altid givet meget omsorg 🙂

Ift. at modtage omsorg er det mere kompliceret.. Jeg snakker med psykologen om, at når nogen viser omsorg for mig, så er det så nyt & fremmed for mig, jeg voksede jo op uden det.. at jeg fryser og går i panik, får katastrofe-tanker, og en masse skyld-følelse over at personen viser omsorg, for måske bliver de udmattede af det, og så er jeg skyld i det og..

Så det er messet op, det med at modtage omsorg. Grundlæggende kan jeg det ikke, når jeg voksede op under de forhold. Det er simpelthen, at den kærlighed & varme som man vokser op med i gode familier, og som børnene lærer af & føler sig trygge i.. den havde jeg aldrig. Der blev endda gjort nar af omsorg over middags-bordet jævnligt. Der var koldt.

Og alligevel er det rigtige for mig at give & modtage en masse omsorg. Så det er et stort projekt, vi er i gang med, men så sundt & jeg elsker det 🤗 along the way.. så har det virkelig revet mig i stykker, vores projekt hos psykologen..

men jeg føler alligevel, at det er så sundt & godt, for vi sætter mig jo sammen igen ❤️ her er en video, jeg filmede på den mest solskinsdag vi har haft i år, og jeg følte mig virkelig taknemmelig imens 🦋🌼