On a day like today, som Bryan Adams sang 🌼

Hej allesammen 🤗 har I en god vinterferie? Og er det muligt for jer her under corona at lave jeres ting som skole eller studie? Vi vågnede til -26c, men her efter de her dage kommer foråret også, og der er så meget sol, den har skinnet hele dagen i dag og varmer endda lidt 🌞

Jeg var ude at gå på floden Emajõgi! På den natur-del der er fin at gå på. Inde i byen varmer trafik, så der er isen ikke sikker. Men ude hvor der ikke er veje, er det fint 🌼 og jeg tog endda mig selv i at føle mig taknemmelig for mit liv! Og føle mig glad!

På det seneste har jeg set den første Harry Potter film, De Vises Sten, igen & igen. Og jeg indså i aften, at det at være født i en slags fangenskab og så få en mulighed for at efterlade alt det.. at det er bare et emne for os 🙂 psykologen sagde jo også, at vi får et nemmere liv nu, og endda gladere!

Det var jo, at praktisk fjernede jeg min far fra at kontakte mig i bloggen, men symbolsk var det som da Harry vælger at gå med Hagrid ud af den hytte de flygtede til i starten af den første film. Væk, til noget nyt ❤️

Og jeg har virkelig følt mig lettet og taknemmelig siden, også en masse indtryk. Så det har ikke bare været nemt. Men nu i weekenden skal vi med Gvido ud i naturen! Vi har fundet en vandresti gennem en mose, eller marsk som typen af natur her i Estland hedder.

og der er udsigts-steder i små tårne, helt inde ved den russiske grænse, hvor der også ligger en sø på størrelse med Jylland, men den kommer vi ikke helt hen til den her gang 🤗 Gvido har været endnu mere awesome! For han har fribilletter til skøjtebanen nede på Rådhuspladsen!

Jeg har vist jer den en del, og den er så fin! Den er der indtil nationaldagen den 24. Og lige den 23. får vi stået på skøjter 😉 så prøver vi på at filme imens, men det er mange år siden! Så det går faktisk fint, vi har bare så mange indtryk 🙂

Teivi’s arbejde har været super intenst, hun har fået en masse mere ansvar, så der er kog på. Men vi får gået ture også 🦋 nede i byen har de bygget pingviner ud af sne! De blev måske færdige med dem i dag, vi så i hvert fald billeder af at de er langt..

så i morgen går vi ned og kigger ❤️ Jeg vil lave en video med ‘min vinterferie 2021’, det glæder jeg mig Så meget til 🌞 jeg håber også, at I alle klarer det fint i corona, det er jo også skønt, at der er roligt ude i byerne 🌼