Planer til Sveske & min fødselsdag 4. marts 🦋

Hej allesammen 🤗 hvordan går det? Jeg har haft brug for at slappe af & sove rigtig meget, efter en snak hos psykologen hvor hun præsenterede, de ting som hun og min læge ser. Tit er det jo en selv, der snakker, men jeg elsker de snakke, hvor de fortæller.

Det handlede rigtig meget om, at jeg fjernede kommentar-funktionen her i bloggen, som min far jo misbrugte til at sende sidelange beskeder om familie-konflikt. En ting, der var giftig for vores hverdag. Og psykologen ser også meget..

at det meget lille billede er en kommentar-funktion i en blog, men at det symboliserer et tankesæt, hvor vi smed dem på porten 🌞 at det er finalen i det tankesæt, og der sagde hun.. at en ny og sundere og nemmere hverdag bygger sig op for Teivi & jeg nu 🌼

Så vi skal holde fødselsdag for lille Sveske & mig, vi har jo samme dag d. 4. marts. Sveske får noget rigtig lækker mad i fødselsdagsgave, og så så Teivi.. at nede i byen har de bygget et lille drivhus, man kan spise i, der er indrettet med en pejs og tæpper og en masse hygge, så det skal vi 🤗

Vi glæder os så meget!! Vi laver også lagkage, og fødselsdags-menuen bliver så i det drivhus! Jeg skal nok tage jer med med kameraet self. Vi planlægger at lave en rigtig fin lagkage, og har fået inspiration på Pinterest, og så bliver det altså lidt sjovt med det drivhus –

og psykologen sagde også, at vi skal give os selv noget rigtig fint & hyggeligt til fødselsdag ❤️ Jeg har lavet nogle videoer, den som gammel film er kun et minut..

Og så har det været Så koldt! Lige inden det skifter til endda plus fire grader 🌴 februar er altid den koldeste måned her, og det var også minus ni-og-tyve med en halo-ring omkring solen, fordi det var så iskoldt. Og selv esterne snakkede om..

at det var en speciel kulde, der føltes anderledes, så at det var som den koldeste dag, de havde oplevet nogensinde ❄️ Og det har så været i to uger. Så der er altid sådan en finale på vinteren her 🐱 Sveske kan så være hygge herinde i varmen, og det kan vi jo også..

det er bare mig, det er lidt skør og går ud og tager billeder i det 🤗

Ps.. til det kinesiske nytår har de lavet en is-skulptur nede i byen, så der er en ko på isen ☃️🐄