Vi har vundet en støvsuger pga. Sveske med allergi ❤️🐱

Hej allesammen, og lille Sveske er så god ❤️ Vi har vundet en ledningsfri og meget øko støvsuger, fordi Teivi deltog i en konkurrence, hvor man kunne vinde en med ny teknologi, der ikke engang er i butikkerne endnu!

og så skulle man skrive, hvorfor man havde brug for den! Og Teivi skrev til dem, at vores lille kat har allergi, så vi skal rengøre dybt meget tit. Og så valgte de os til at få støvsugeren, eller valgte Sveske 🐱❤️

Det er den mest stille støvsuger nogensinde lavet, så uden lyd, så også lille Sveske ikke bliver bange for den. Og nu har hun spundet hos os aften efter aften, når vi har været stressede, så nu også noget til hende 🌼

Og så har vi jo fødselsdag allerede snart, den 4. marts Sveske og jeg, så lige til fødselsdag. Og Teivi drømte også, at vi tog care of Sveske 🦋❤️ Hun får også en automatisk madskål, der åbner hver nogle timer..

og putter en portion mad til hende, også om natten, nogle gange hvis jeg ikke kan sove, så bliver det hyggeligt at lytte til.