Det er (snart) weekend & istapper på tagene smelter 🌞

Hej allesammen, og rigtig hjertelig velkommen 🤗 det er ikke tilfældigt, at jeg brugte det hjertelig. For hos psykologen handler det netop om en slags journey mod at turde bare at være i hjertet 🌼

I Estland bliver istapper på tagene op til en meter, og nu smelter de allesammen! Man skal fjerne dem, så folk ikke skal med ambulance hvis de får dem i hovedet, men det er folk også gode til inden de falder ned 🌞

Så selv om vi har minus fjorten grader, så er solen begyndt at varme en lillebitte smule, det startede den på for første gang i går, da jeg var ude med kameraet også. Og der var så meget sollys!

Det er skønt, at vi kan høre fuglene, der gør klar til at bygge reder. Sveske ligger også bare under vinduet og nyder solstrålerne hele tiden, vi skal snart give hende nyt hø at lege med i sin papkasse 🐱

Det er også snart weekend! For mig er det, men Teivi’s arbejdsdage er op til tretten timer, og jeg er så glad for, at hun arbejder hjemmefra, så vi ser hinanden en masse 🙂 og så vil jeg da også sige, at det viser sig sundere & sundere..

at jeg blokerede min far fra at skrive sine familie-konflikt-beskeder i kommentarer her i bloggen! Jeg har skrevet før, at det var sundt, men over de seneste dage har jeg bare fået det bedre & bedre psykisk af det 🦋

Min psykiater sagde også, hvor giftigt det var i vores hverdag, når han sendte de breve til os. Jeg håber så rigtig meget, at aallle jer andre finder mig på Instagram eller facebook og lige sender et hej ❤️

Så det går faktisk stadig sådan, at der ikke er nogen krise! Det er noget, vi byggede med psykologen hvor hun for nogle måneder siden begyndte at sige.. at nu var der ikke længere nogen krise, bare noget arbejde foran os at gøre 🐱

Men at da jeg startede hos hende, havde vi nogle haste-ting lidt. Men at jeg så har fået det permanent bedre 🤗

Her er fra i går, hvor der var så smukt! Det er fra park nummer to på vores vej, som tilhører et museum. Og jeg troede faktisk i alt tiden her, at man skulle købe billet til museet for også at bruge deres park.

Så det var først helt for nylig for en uge siden, at jeg så en mor med to børn og en kælk komme derfra, og fandt ud af at man kan være der lige så meget man vil 🤗