Hygge & tidlige tegn på forår 🦋

Hej allesammen 🌼 kan I huske jeg skrev, at Teivi var nede at se efter en vinterjakke til mig? Hun fandt en anorak! Med kant på hætten, som jeg elsker ❤️ I må hellere lige se den 😉

også det hele er okay igen ❤️ En af de sundeste ting jeg har gjort psykisk, var da jeg fjernede kommentar-funktionen her i bloggen. Teivi fik mig til at se, at alle jer søde læsere jo bare skriver til mig på Instagram, og det elsker jeg, når I gør 🐱

Og det har faktisk virpet min far væk. Det var hans sidste sted, han kunne kontakte os. Teivi mailede lidt med psykiateren, der ikke engang ville se os, men kun lige en online snak, ikke kun det corona..

også at hun læser alle mine papirer fra psykologen, og der står åbenbart så at det går fremad & vi har styr på tingene 🌼 hun så helt sikkert ikke nogen krise. Nogle gange er det Teivi & jeg selv, der tænker at en hel mark af køer er på isen..

(for readers abroad, in Danish saying ‘a cow on the ice’ means there is trouble 🙃 and sometimes Teivi and me feel there is an entire farm on the ice 😉 )

..men så træder især psykiateren ind nogle gange og siger, at det faktisk er okay, tingene. Det er godt. Og der er små tegn på forår! Selv om vi har et tykt lag af sne, så synger fuglene, og..

der er aldrig rigtig vind i Estland, tit ganske enkelt nul meter i sekundet. Men nu er den steget til some tre meter.. og det er en forårs-ting her 🌱 så må vi se, om sneen smelter og små spirer kommer frem i første omgang i botanisk have.

Speaking of it, så da jeg var palmehusene i botanisk have, så var det lige en måned for tidligt, for de skrev i går på facebook, at blomstring-sæsonen starter lige nu i drivhusene. Det var vildt sjovt at være der, selv om der netop allermest var grønt, som også er vildt smukt..

men hvis vi går igen omkring Sveske & min fødselsdag i starten af marts, så skulle der være en masse fine blomstringer også 🌸 det glæder vi os til!!