Vi er vokset af det seneste ❤️

Hej allesammen 🌼 sneen smelter super hurtigt nu, og den falder også lidt nogle gange, men smelter så igen. Så inden så længe ser vi også de første blomster, men kun i botanisk have i første omgang.

Der giver de jo jorden & planterne de perfekte forhold, mens at blomster i naturen i Estland først er i slutningen af april. Teivi smutter ned i et mall i aften, der kommer penge i dag! Og kigger efter en ny vinterjakke til mig.

Den, jeg har, er varm, men er begyndt at gå i stykker. Og jeg har for mange indtryk fra det seneste til at tage med lige nu. Det ville skade mine diagnoser at tage på andet end kamera-ture lige nu, for jeg er lidt følsom & skal slappe lidt af.

Men Teivi nyder også at bruge mange timer i mall, hvor jeg tit får indtryk & bliver træt undervejs pga. angst-diagnose. Så hun kan bruge meget længere tid, når jeg hygger hjemme med Sveske og et tæppe 🙂

Men, jeg har måtte fjerne kommentar-funktionen her i bloggen, men hvis I har lyst er jeg på Instagram, hvor I er så velkomne til at skrive til mig 🌞 der har jeg blokeret min fars adskillige konti, og det er også pga. ham, at jeg har fjernet kommentar-funktionen her.

Hver gang jeg blokerede en konto, oprettede han tre nye, nogle gange i mit navn, men jeg tror efterhånden, at jeg kan slippe af med psykopat-stalkeren 🙂

Jeg har været meget i tvivl, for jeg ønsker alle jeres søde kommentarer fra jer søde derude 🌞 på den anden side var det et pres, at min far på vegne af familien blev ved med at skrive deres forstyrrede ting til mig.

Så med kommentar-funktionen fjernet, så håber jeg, at I vil finde mig på Instagram, og I kan også altid sende mig en venne-anmodning på facebook 🤗 Søren Sälik Poulsen, jeg er den eneste i hele verden, der hedder det, så jeg er nem at finde på facebook.

Så gør vi det i stedet 🤗

Men, at der har været så meget besættelse på det seneste, af at jeg forlod familien.. de virker helt i katastrofe & panik over det.. og netop skrev en masse forstyrrede ting til mig om det..

det har fået Teivi & jeg til at vokse 🌼 og jeg snakkede med psykologen om, at det er første gang, når der sker stressende situationer, at vi ligesom bliver bedre til at håndtere stress af at opleve det.

Det er klart, at hvis man skal lære at håndtere situationer, at så skal man også være i en masse forskellige af dem. Og med psykologens holden hånd bliver vi ikke kun bragt ned af stress, vi er begyndt også at lære af det 🌼

Det er jo meget, at vi kan ikke vælge nogle situationer fra, men vi kan gøre vores bedste for at tage læring med fra dem. Og vi håndterer jo mange ting helt anderledes, end vi gjorde tidligere. Så når nu at tingene bare bliver stressende tit..

så må vi lære, og så gøre noget meget dansk..🙂 jeg snakkede med psykologen om, at danskere er meget se bare noget positivt ved siden af alle problemerne.

Som at der kommer blomster nu, og solskin, og så kan det med psykologens ord ud-balancere lidt, at der også er hårde ting ❤️ Den optimisme er danskere vanvittig gode til 🌼

Psykologen sagde, at når hun har estiske patienter, så er det bare sort, hvis tingene ikke går godt. Der er så andre ting ved esterne, der er fantastiske! Men optimister kan man ikke sige hehe.

Og psykologen sagde også, at det er en stor ressource for mig at tage den ting fra dansk kultur med mig her til Tartu, at huske at ikke alt er sort. Og at der er gode ting også, de er bare ved siden af de stressende ting.

Så et mix af dansk og estisk kultur er netop en stor ressource for Teivi & jeg 🐱