Så sund hverdag at vi bare kan give slip 🌼

Hej allesammen, vi har plusgrader! Det er lidt vildt, når vi kom direkte fra chill faktor -29c. Men hvis man ser på de seneste år, så er foråret startet meget tidligt 🌱 nu må vi også se, for lige nu har de, at det i hvert fald bliver -13c igen senere 🙂

Min far, eller som Teivi siger supposed-to-be-far, sendte mig et brev igen i dag. Hvor han gjorde det klart, at det jo er sammen med dem, at jeg er glad og ikke med Teivi & Sveske og vores veninder..

så er den ting jo soleklar for enhver, ik.. Psykologen har sagt, at når min stalker-far igen bliver anmasende, som i dag, så skal vi nyde hvor langt vi er kommet, og at vi har en så sund hverdag med varme & kærlighed 🙂

Og at vi bare, som vi gjorde, stille & roligt kan slette deres besked og fortsætte med vores hverdag 🐱 det føles skønt, og jeg er så taknemmelig for, at vi med dem vi kender har bygget hverdagen så sundt ❤️ Det er tak til os selv, har psykologen også sagt.

at vi kunne have været fanget i alt det skidt, som de er fanget i, og sidde med dem i hverdagen og have det så elendigt, som de har det.. men at vi reagerede på følelsen af, at tingene var forkerte, tog væk & byggede vores hjem med kærlighed, omsorg & varme.

og at det er vores egne valg, og den energi vi lægger i vores hverdag der gør forskellen, hvor vi netop bygger psykisk sundhed gennem omsorg & kærlighed, og så kan smide sådan et brev ud og ikke tænke synderligt på det 🙂

Vores psykiske sundhed, har psykologen også forklaret, bliver netop sådan et skjold, der beskytter mod det, der kommer mod os. Og vi kan så lade de gode ting fra verden slippe igennem, og netop have et skjold hvor ting som deres breve til os bare ryger ud i papirkurven og helt ud.

Psykologen siger altid, at hvad kan vi lære af de situationer? Og i dag har vi virkelig lært, at ting på det niveau ikke kan røre os, at nogle ting vi tidligere gik op i ikke kan slippe ind til os nu 🐱

I morgen går jeg i botanisk have, og jeg glæder mig så meget! Netop fordi vi går op i sundhed, så har jeg været inde i en uges tid efter at jeg fik de forfrysninger i meget minus. Men nu er det plusgrader, og vi har energi nu, så ting som minusgrader ikke rammer på den måde nu..

så Teivi tog mig med ned i byen på en gåtur i aften ❤️ Det var skønt at være ude igen, og sneen er på vej væk. Om den så kommer igen ved jeg ikke, men måske i botanisk have noget har gemt sig under den 🌱