Ser alt skønheden igen 🌼

Hej allesammen 🤗 det skal handle om alt det skønne, på en baggrund af symptomer jeg har haft. Men hvordan har I det? Jeg så, at der er blomster i Danmark! Vi har stadig en masse sne, men det smelter til weekenden..

og så vil jeg gå i botanisk have, at se hvad der har gemt sig under sneen 🤗 måske er det bare mudder, men så får jeg en gåtur i god frisk luft i hvert fald!

Hvert år sidst på vinteren får jeg det lidt svært i følelserne, det er et af symptomerne fra mine diagnoser. Sådan føler mig lidt tung og ked af det. Men når det så slutter meget pludseligt hvert år –

som nu 🌼🌞 –

så ser jeg alt det skønne endnu mere, end jeg gjorde før det blev svært. Og det bliver bedre & bedre for hvert år med psykologen, som vi er så taknemmelige for 🐱 i år, som andre år, blev jeg meget sensitiv i den periode..

og det endte med, at mine fingre ikke kunne klare den intense estiske kulde, vi havde jo en chill faktor på -29c. Så jeg har ganske enkelt siddet inde med forfrysninger i fingrene, guidet af lægen. Men de ville ikke se mig, så det er ikke alvorligt,

Men ja, jeg bliver mere følsom sidst på vinteren, både psykisk og fysisk. Og så må vi forsøge at undgå fremad, at det ender med ting som forfrysninger. På den måde kan det være fint, at det bliver varmere også her generelt.

Men vinteren er jo smuk her ☃️❄️ Og at jeg så kan finde alt det smukke igen nu, og det er ligesom at et gardin forsvinder for øjnene, og jeg bliver så lettet, når stress og tung afløses af solskin og faktisk at være taknemmelig!

for så ser jeg virkelig, hvor meget skønt & godt der er, især her i 2021 hvor kulturen blev hjemme & hygge & stille i hele verden ❤️🐱 lige nu vasker Teivi uld som hun hentede nede i byen!

Hun laver en masse med uld igen, og det er skønt, at vi har skabt tid & overskud til det ved siden af hendes arbejde. Vi snakkede endda om, at hun vil til at fotografere igen, det var jo hende, der i sin tid fik mig ind i det.

Men hun vasker uld! Som hun vil spinde til hjemmelavet garn & så strikke en bluse af ☃️ Og så.. som en tidlig fødselsdags-gave til mig får jeg en sweater med bjørne & vinter på!! Vi håber så meget, at den passer, for vi elsker den!

den kommer med posten, og så når vi kun behøver den og ikke jakke senere på året, vil jeg være fin med bjørne i botanisk have!! 🐻

Og vi bager brød, og boller med soltørrede tomater, og så det aller-sødeste er, at vi har fået hø til Sveske at sove i!! hun elsker det, lille kat ❤️ Hun er så fin & landbrug & country i sit hø i sin papkasse.

Kæmpe kærlighed til jer allesammen, jeg har en video mere, som jeg har lavet næsten meditation 🌼