Jeg behøver ikke være så perfektionist ❤️

Hej allesammen 🐱 det har været -21c her med en chill faktor (hvad det føles som pga. vind) på -29c.. og så har der været psykolog, der var Meget hjælpsomt 🐱

Kan I huske, at jeg bloggede om det eventyr Snedronningen, og at det var ligesom, at familie-emnet har været den splint af is i mit hjerte.. og så så jeg psykologen i den her uge.

Der kaldte vi det et lille grønt, vredt monster, der var meget forpint over alt det, som jeg voksede op med.. og vi lavede en lang øvelse, hvor vi forsøgte at give følelserne i maven mere rum til at være..

få dem til ikke at krampe, men nærmest trække vejret, ligesom man kan sige at en følelse som kærlighed gør, når man er forelsket 🌼 prøve på at flytte os fra en konstant næsten krampe i følelserne..

til noget mere frit, hvor det der har føltes som is langsomt smelter, og jeg føler mere frihed ift. hvilke følelser jeg ønsker at have. Jeg sagde også til psykologen, at mens at jeg stadig havde så mange følelser ift. mine oplevelser..

at så har jeg været så træt af at have de følelser. Så øvelsen var netop sådan, at jeg kunne give slip lidt på dem 🤗 og jeg sagde også tusind tak til psykologen efter, og fortalte hende at det virkelig hjalp mig ❤️

Og så gik jeg ud i den her chill faktor -29c til en perfekt solopgang over den dybt frosne flod. Og jeg kan godt se nu, at rigeligt af mine videoklip virkede 🐱 Jeg var helt ødelagt over, at der hvor solen virkelig kom frem over isen..

at der blev horisonten skæv i alle klip, og jeg kunne ikke bruge dem. Jeg mener nu stadig, at horisonten skal være lige i mine videoer, så jeg ville stadig ikke bruge klippene..

men over de her dage er både jeg & Teivi måske blevet mindre perfektionister, hvilket er sundt for os, det har været et pres vi lagde på os selv. Så selv hvis nogle klip fejler, når jeg er ude, at så går verden ikke under 🌞

Og det var en sindssygt flot oplevelse at stå midt på isen og mærke den arktiske luft ❤️ Så her er en halv solopgang, hvilket jeg godt kan smile over nu, at jeg var ude at filme en halv solopgang 🤗