Vi får ny regering her i Estland 🤗

Hej allesammen, der sker meget i 2021! Og det går faktisk sindssygt godt, jeg elsker det nye år! Psykologen sagde i går, at efter vi i sensommeren og efteråret tog mit låg af alle de følelser fra traumer..

som var pakket ned & undertrykt i alle de år.. så væltede det hele jo ud, alle følelserne & oplevelserne.. men nu er vi kommet til et punkt, hvor vi jo bare skal beholde låget åbent, og så finde et roligt punkt..

hvor jeg kan udtrykke alle følelserne i alt fremtid fremover, uden at skulle føle at nogen af mine følelser er forkerte at have.

Psykologen sagde faktisk, at det at Teivi & jeg har været vrede på vores familier faktisk er, at vi er gode til at sætte grænser. Hvilket er sundt. At vi ikke ønsker, at nogen skal mobbe, og at den vrede vi har haft er, at vi siger fra.

Vi havde en nabo engang, hvor hun lod skiftende kærester tæske hende og jeg ved ikke hvad.. og var så submissiv at hun bare var ‘ja, det gjorde du så..’.. og psykologen har sagt, at den type meget submissive virkelig er u-sunde psykisk.

Så at vi har en evne til at sige fra, når vi bliver behandlet dårligt, at det endda er en nødvendig evne. Det sætter vores følelser i et helt nyt lys 🌞 og så er det at nu, når de mobbere fra familierne holder sig på afstand..

at så har vi kunne arbejde på netop at se vores følelser i et nyt lys, og langsomt give slip på dem ❤️

Og så til det med den estiske regering! Den har bedst kunne beskrives som DF & Nye Borgerlige, og den faldt i nat i en skandale, så det var spændende at stå op! Og i stedet ser det nu ud til..

at vi får en regering, der ønsker alle minoriteter et fantastisk liv, og de skal self. have præcis det samme liv som flertallet, alle lige fra indvandrere til LGBTQ+ til alle handicap-grupper 🤗

Lige i hovedet på racistiske, homofobiske EKRE (svarer til Nye Borgerlige) 🌼 og det er en bevægelse, der har været overalt i Europa i nogle år, og fra nu af også i USA fordi de så alt det dårlige ved en som Trump.

I takt med at 12-tals-pigerne får stemmeret i hobetal, og alle de gamle dør, så er der bare ikke længere vælgere til DF og Nye Borgerlige i noget land 🤗 verden er blevet klima, pro-minoriteter, omfavner LGBTQ+ ..

og handicap er noget man lærer om, ikke noget man ser ned på ❤️🤗 så hurra for 12-tals-personlighederne over hele kloden, der stopper ulækre ting som jagt, ønsker flere træer, gør alt godt for klima og spis vegansk og vegetarisk, stemme på minoriteterne, omfavne handicappede og bare alt det hele 🤗

Så det går fantastisk i 2021, og så er vi endda også i gang med at vaccinere ❤️