Alle de følelser at holde styr på..🐱

Hej allesammen, hvordan går det? Har I også fået en sund start på 2021? Teivi har fået lidt en sød ide, at måske vil Sveske like hø, ligesom hendes marsvin og min kanin havde dengang 🐱

Bare prøve det, at bygge en seng til hende med hø i en papkasse! Hun elsker papkasser, og hun kan godt lide små sådan strimler af papir og sådan noget. Så måske også hø, som hun kan dykke lidt ned i 🐱

Det er en sund start på 2021, og psykologen har forklaret, at nogle meget langsigtede ting, som vi har arbejdet på, er begyndt at have effekt. Det er godt! Det giver også bare enormt mange følelser!

Jeg sendte hende lige en e-mail inden vores snak i morgen, hvor jeg sammenlignede med det eventyr Snedronningen af H.C. Andersen, hvor en splint fra det spejl går ind i hjertet og messer det hele op.

Og det er meget sådan, at jeg i alle årene har følt det familie, og hvordan jeg voksede op & blev meget traumatiseret. Jeg kunne så endelig, endelig også skrive, at nu når vi havde en jul hvor familien holdt sig væk..

at så smelter den is-splint i mit hjerte også langsomt ❤️ Det er virkelig hårdt at gå rundt med så tunge & kolde følelser indeni en, og Teivi sagde også om et billede vi tog af hende, at det er mærkeligt at se hende selv have helt varme i øjnene 🙂

Så det er en vildt sund start på 2021! Når vi så indser alt det traumatiske, arbejder med følelserne & ser episoderne i øjnene.. så er det også meget nemt at blive frustreret over, at der skulle gå så mange år med det skidt. Og endda blive vred på dem, der gjorde os ondt.

Der har psykologen sagt, at det er forståeligt at se tilbage i det lys, men at det ikke hjælper os. Det nytter ikke at sidde nu og begræde, at det var så hårdt & at vi brugte så mange år på det. Det hjælper os ikke.

I stedet skal vi prøve på bare at leve med det, og så få top meget ud af alle de år fra nu af ❤️ En ting, jeg gerne vil arbejde på i 2021 & gør det allerede.. er at se mig selv på en bedre måde, bare sådan at jeg har det okay med mig..

psykologen bruger det udtryk lige så god som andre, at det er bedre at sige end god nok 🙂 Jeg har snakket med en online veninde i Costa Rica om, at mobberne tog fejl. Hun læser også med her og på YouTube, og det betyder rigtig meget for mig!

Det er et spørgsmål om, nu når familie holder sig væk & mobberne i hverdagen er bag os.. så ganske enkelt komme op på hesten igen. Lære at de tog fejl, og at vi er lige så gode som andre. Der er psykologen jo guld værd..

hun har masser af erfaring med at snakke med folk om de ting 🌼 Hun har også sagt, at mest af alt så var min familie fyldt med mobning som i skolerne, og at de er mobbere, at det er det, der karakteriserer deres personligheder mest.

Og det gør det mere enkelt at rumme hele feltet, det her med at allermest så skal vi rydde op indeni mig efter masser, masser af mobning. Og jeg vil gerne bruge videoer & sociale medier både til at fortælle om den ting, måske nogle kan bruge det 🌞

Og så lave mine videoer både som en kreativ pause fra de mere tunge emner, og så også se at jeg er jo en, der er kreativ & liker varme situationer ❤️

Det er den ene, jeg ville vise jer, det har været superkoldt her! Og den anden er, at jeg tog en pause fra kulden inde i palmehuset i botanisk have 🌴 det er vist to år siden, at jeg var derinde sidst, jeg elsker at være det 🦥

Men det gav så mange indtryk, mens vi arbejdede på alle de følelser de første to år med psykologen. Så det viser også noget mere overskud på lang sigt i hverdagen, at vi kan ting som palmehuset igen 🦜