Beslutning – fortælle mig selv bedre ting 🌼

Hej allesammen, er I kommet godt ind i 2021? 🙂 jeg har besluttet at jeg i 2021 vil lære at sige pænere ting til mig selv, den der lille kritiske stemme i tankerne, der bare kører & kører.. at jeg er alle mulige ting, som mobbere har fortalt mig..

også min familie, psykologen går meget op i, at de mest af alt har været mobbere. Så om det er i skolen ‘kun’, eller også derhjemme, at intens mobning foregår, så sætter den sig dybt.

Jeg tror faktisk, at det kan hjælpe mig at lave mere om mobning generelt. Og måske også hjælpe andre derude ❤️ Men før jeg kunne det, så skulle vi have et roligt miljø. Hvor der ikke er støj på linjen hele tiden fra netop mobberne.

Det er jo tit i et mere roligt miljø, hvor stormene har lagt sig, eller i hvert fald holder sig på afstand, at man kan tænke mere klart om alle de ting, der er sket. Og så give slip på det med, om jeg selv kunne have gjort ting anderledes.

Psykologen siger, at mobberne både derhjemme og på forskellige skoler pressede mig så meget, at jeg ikke kunne have gjort tingene anderledes. At jeg håndterede en masse situationer rigtig fornuftigt, når det nu var så stormfyldt.

Men det er rigtigt, at mobning sætter sig virkelig dybt. Man lærer at fortælle ting til sig selv, der ganske enkelt er forkerte. Hvis man ikke har en perfekt krop, så lærer mobberne en, at det skal man have det rigtig dårligt over.

Jeg lærte af mobberne især derhjemme (min familie) og også i skolen, at den jeg er, skal jeg have det rigtig dårligt over. Og ting som dem er jo helt forkerte 🐱

Det går meget i ping-pong at man kan ikke tage beslutningen om at lægge mobberne væk, før de begynder lidt at holde sig væk. Men efter beslutningen om ‘smut med jer’, så bliver man stærkere..

og det holder yderligere mobberne væk.

Og det er ved det her punkt, når man har besluttet sig for at sige nye ting om en selv, og man har haft det rolige miljø til at tage den beslutning..

at man begynder at få det langt bedre 🌸