Nytår 2021 – 20 show, optimismen i Danmark ❤️

Hej allesammen, så er det nytår, og jeg begynder næsten at græde.. for det har om noget været en rejse ☃️ Det er jo fint alt 🌞 vi ser nytårs-show fra Danmark, året der gik, og den optimisme, som de har lagt ind i showet!

Taget fra almindelige danskeres hjem, hvor de i løbet af året puttede et kamera, folk der siger, at vi jo nok skal klare os gennem, og hvor meget både statsministeren & almindelige danskere taler om nærvær..

og hvor meget de har opdaget, folk som de elsker 🌸 jeg elsker Estland lige så højt som Danmark, ellers ville vi flytte tilbage til Danmark 🌞 der er dog en ting, som verden kan lære af alle jer danskere..

spørger man esterne om 2020, så er tingene bare dårlige, de suck.. det hele er gået skævt.. den samme type udfordringer er for rigtig mange danskere, at vi er udfordrede, men klarer os gennem..

at vi jo har vores familier, eller som Teivi & jeg vores valgte familier ❤️ Den tro på, at vi klarer os gennem er noget af det første, som Teivi opdagede i Danmark, da hun for ti år siden landede i Danmark for første gang.

Hun skulle vænne sig til det, den der evige optimisme, men har lært at elske den. Og det er jo lige så godt som at være vokset op med optimismen 🤗 så lad os sprede nogle smil & noget håb & optimisme!

og det er i gang med at komme i Estland, for kulturen bliver globaliseret med rekordfart. Så mon ikke, at vi også ser optimistiske statements fra esterne i 2021 🤗 de er i gang med at bygge sig op, og det er psykisk sundt for enhver ❤️

Så en portion glasset er halvt fyldt kan virke overvældende for f.eks. esterne, men de ser også, at det er psykisk sundt & at egentlig alle kan lære af det, så længe man også bare tager problemerne seriøst self.

Men optimisme samtidig med at tage sig af udfordringerne, det er guld værd 🌸