Sveske var superstjerne hos dyrlægen 🐱

Hej allesammen 🐱 Sveske var superstjerne hos dyrlægen i dag! Har I også kæledyr? Og glæder I jer til nytår? Vi nyder, at det bliver et helt roligt nytår også ude i byen. De har aflyst det store fyrværkeri..

hvilket er fantastisk for dyrene 🦔 og så sagde dyrlægen i dag, at Sveske har så fine ører nu. Så næste check-up bliver om dobbelt så lang tid, nemlig om to måneder! Det er supergodt!

Så lille Sveske skulle have en special-dyrlæge til at tage sig af hende, og så bliver hendes ører fine. Hendes pels er også rigtig fin, selv om medicinen fra ørerne er flydende og gør hende lidt til punkrocker i hele hendes ansigt 🤗

Men det er mest lige når hun har fået medicin, som hun får en gang om ugen. Så skal hun ryste hovedet, og det gør hun også, så medicinen kommer godt ind i ørerne, men det ryger også ud i hele hendes hoved ❤️

Hun er så fin både når hun er lidt punkrocker og når hun ikke har medicin over det hele. Og vi ser solen så meget mere nu! Der var lys i dag! Det er Så skønt, når vi ser solen igen her højt mod nord..

i hele december & november er den mere eller mindre væk, så vi næsten ikke har dagslys.. det har så ikke været så mange minusgrader, og det er det stadig ikke, men vi har bjerge af sne nu! Og der er begyndt at være smukt i botanisk have igen ❄️

Det er mest en masse sne i botanisk have, men netop fordi man går på stier, så er sne-dyngerne helt komplette og fine, ingen har gået i sneen som ude i byen. Så jeg vil helt klart gå derned igen snart!

Vi har 5 min på gåben dertil, så det er nemt selv i sne. Og så tage rigtig fine sne-billeder ☃️