Glædelig jul til jer alle ❤️ The Christmas of our lives 🎄

Hej allesammen, og rigtig skøn glædelig jul fra os til jer ☃️ Hvordan var jeres juleaften? Vi holdt jul uden gaver, men alligevel må jeg da lige spørge.. hvad fik I i julegave?

Og spiste I traditionel julemad, eller noget lidt forandret? Vi spiste ris alamente og kun det 🤗 og så i dag laver vi marineret blomkål & andet vegetar ❤️ Og så var vi ellers ude i den kæmpe estiske natur sammen med vores enormt gode ven Gvido!

Vi gik i skov, med udsigt fra høje klipper udover en isklædt sø, der er langt større end de fleste danske, selv om vi også elsker dansk natur ☃️ Det var fantastisk at opleve den juleaften..

og psykologen har også sagt, at udover at vi byggede tingene frem mod en god jul, at så ville det også være så sundt for os at opleve, hvor rolig en stemning jul kan være. Jeg behøver jo ikke gå en masse mere i detaljer..

med de juleaftener, som Teivi & jeg hver især voksede op med, men vi snakkede om en ting, psykologen har sagt. At den rolige stemning i vores hjem, der bygger på omsorg for hinanden & varme & kærlighed..

at den faktisk ikke er unik. Vi voksede bare ikke op med den. Men at det faktisk er sådan, at næsten alle familier er. Og det var helt magisk at opleve, hvordan alle de her helt normale familier faktisk har det altid 🐱

En meget stor oplevelse at det, som rigtig mange af de skønne 12-tals-piger og nogle drenge vokser op med, at vi har det nu, senere i livet. En stemning, hvor det er hygge i ens hjem, og man har varme følelser for de andre i hjemmet ❤️

Psykologen havde jo ret, at det er så fantastisk for os at opleve. At man kan tage sig af hinandens følelser og lægge mærke til hinanden. Og hvis en ikke har det godt, at man i hjemmet så gør ting, der kan få dem til at få det bedre 🌞

Jeg har en følger på Instagram, hvor hun har det svært psykisk, så hendes far går mange ture ud i naturen sammen, og det er så fantastisk at se 🤗 med den mangel på interesse for andres følelser, der var i min familie..

der bliver jeg virkelig varm i hjertet, når jeg ser alle de skønne familier, hvor netop f.eks. hendes far virkelig gør, det han kan for sin datter 🌞 det er fantastisk at følge, og psykologen først chokerede os med..

og så åbnede vores øjne til, at det slet ikke er unikt i familier.. at man tager sig af hinandens følelser, og involverer sig varmt hvis nogen har det dårligt ❤️ Så har det også været skønt at se, at folk laver hjemmelavede julegaver..

og nogle giver den gave, som vi også gjorde, at bruge dagen sammen 🌞 hvor skønt det er, når man ikke står efter juleaften med en stegepande & noget sengetøj i gave, som man ikke engang kan lide..

og i mit tilfælde så havde de ting, og ingen hensyntagen til følelser, eller interesse i mine følelser, eller nogen andres. Det blev så forklaret med, at den der stegepande eller lysestage betød ‘jeg elsker dig’.. bullshit..

der blev jo grinet, da jeg sagde, at jeg allerhelst ville have et varmt knus og bare snakke om følelser. Det var koldt. Og nu er det varmt, og det er Så godt for os at opleve!

Her kan I træde med ind i vores hjem til den her skønne juleaften 🎄 senere, når jeg lige har ventet lidt, så kan I også se vores gåtur i går i naturen.. men først her, kom med hjem til os til jul 🌞

Som de sagde i DRs store juleshow.. tilbage er at ønske jer alle en rigtig glædelig jul ❤️ Jeg glæder mig så meget til at lave kreative ting til jer også i 2021 🤗

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s