Pludselige planer – vi holder jul ude i naturen 🎄

Hej allesammen 🎄 der er jo den der ting med jul, at næsten alle tager hjem til deres forældre, eller søskende & forældre kommer hjem til dem.. det gør vi så ikke. Kæmpe overraskelse, ik? 😀

I stedet skrev vores enormt gode ven Gvido, at han pludselig har tid, og vi aftalte den 24. Altså juleaften! Der kører vi tidligt helt ned til krydset mellem Estland, Letland & Rusland, og så går vi en tur på tolv km ud af en natur-vandresti.

Området dér er Så smukt, med kæmpe søer med granskove omkring og klipper og det reneste, klare vand, hvor man kan se alle bund igennem.. små strømme af vand, der løber mellem klipperne og ud til søerne.

Og udsigt fra toppen af klipperne og udover de her kæmpe søer.. vi glæder os så meget, det bliver den bedste jul ❤️ Det er ret pludselige planer & så skønne!

Det er længe siden, vi har været på ture, fordi corona blev crazy, og Gvido arbejder som socialrådgiver.. og hvis nogen har haft travlt i år, så er det hele det sociale felt udover sundheds-personale.

Men det letter nu, og så ser vi også i 2021 🤗 jeg glæder mig så meget til en hel dag i klar luft med klareste vand og klipper, søer og kæmpe granskove 🌲

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s