Føler os virkelig i live for tiden – på en bedre måde nu 🌴

Hej allesammen, så er der jo landet en vaccine & det er jul 🌞 jeg har puttet lidt palmer og sol i emoticons, for vi føler os i live på en rigtig sund måde i øjeblikket! Vi har generelt haft et hektisk liv & hverdag..

og en ting, som vi ikke har gjort, er kedet os. Faktisk har alt fra psykolog til psykiater sagt, at der har været alt, alt for meget indhold i vores liv & hverdag. Der har vi også følt det boble indeni, men mest af hektisk stress..

Man kan jo lidt føle sig i live på forskellige måder, og den vi havde.. var lidt ved at være så pressede og stressede, at vi kom på en slags bølge med at slukke ildebrande i hverdagen.. men det er ikke den her sunde måde at føle sig i live på.

Nu er det meget, meget mere at vi har bygget psykisk sundhed ❤️ Psykologen sagde, at indhold faktisk er lige så meget i vores hverdag nu. Men at det har været enormt sundt for os at skabe den distance til vores familier, som jeg har skrevet om her i december.

At det har frigivet plads til andre emner & til kreativitet & projekter. Teivi kan også langt bedre overskue sit job nu 🙂 Så mens at vi før havde indhold, der trak os ned, så fik vi os selv trukket fri af alt det.. med psykologens hjælp.

Det var ligesom en rod virkelig fastbygget i os, hele det familie.. det er jo klart at det, som man vokser op med (for alle), jo netop er rodfæstet i en. Og der har vi så skulle trække den rod fri og bygge et helt andet tankesæt & hverdag & følelser.

Det har virkelig været et arbejde, men så sundt & så sindssygt hårdt at gøre. Og det er i den proces, at vi bare har haft så meget at stresse med.. og følt os i live, men det var ikke på en sund måde.

Så nu er det tid til på netop en sund måde at mærke det boble i maven & ud at udforske Tartu, som vi jo bor i 🤗 vi snakkede om, da 2019 startede dengang, at lave det nyde-nineteen.. det blev det så ikke pga. følelses-strees der også..

så måske den nyde-del kan komme ind i 2021 i stedet 😀 vi snakkede om therapy-twenty-one, men ikke bare psykolog & de svære ting..

også ting som en mad-journey, hvor vi udforsker ny mad, og prøver mad som vi ikke har smagt før, eller i hvert fald sætter ingredienser sammen på en ny måde ❤️