Alt det distance i 2020 har måske hjulpet os ❤️

Hej allesammen, nu.. er det snart jul & vi kommer ind i de december-dage med et 2-tal foran 😉 2020 har om noget handlet om at holde afstand.. det kan være sindssygt hårdt, f.eks. skal man pludselig tænke på en mio. ting, når man køber ind..

udover at tænke på sit helbred bare i en butik..

det var lidt lettere før med bare penge & liste, man skulle holde styr på. Til gengæld.. så personligt for Teivi & jeg, har en af de ting, som vi skulle bygge, netop været distance..

skabe det til dem, som ikke har været gode for os.. så vi får energi til sunde ting i hverdagen & til at flokkes med gode mennesker 🙂 og der har hele fokus på distance måske hjulpet os på vej..

vi mærkede lidt tidligere, at det blev taget som voldsomt, at vi havde brug for social distance til nogle mennesker.. og der er det måske blevet mere accepteret i år, at man ikke kan flokkes med alle hele tiden.

Når alle har skulle vælge i deres omgangskreds, kan det have den sunde effekt.. at man tænker over hvem er egentlig gode for mig, hvem skal jeg vælge, når jeg ikke kan have alle? Og det kan være sundt nok, så længe man bare overall ikke skiller sig af med alt for mange..

men lidt sortering hist & her, i hvem man snakker med, er blevet mere accepteret. Tidligere tog folk det virkelig som voldsomt, hvis man skilte sig af med nogen, og selv hvis den person ikke var god for en.

Så en åbning i samfundet overfor, at ikke alle er gode for alle. Og at nogle er et bedre match som bekendte end andre 🙂 så vi føler meget, at når vi vælger ikke at se vores familier, at så er den ting blevet mere okay i samfundet.

Og det giver et sundere samfund, for hvis en relation kun er giftig, så skal man self. ikke have den 🌸

På et mere personligt plan kan jeg også mærke, at den distance til vores familier er god. Psykologen har meget hjulpet os dertil, og hun havde ret.. at det var bare giftigt i hverdagen før, og så er det jo bedre for alle at skilles.

Der ser jeg også noget med de unge især piger, at selv forældre & søskende lidt skal gøre sig fortjent til at have en relation. Det behøver ikke være store krav, bare at forældrene skabte en okay barndom, og at søskende har behandlet en godt.

Hopper vi tilbage til mine forældres generation, der gjorde man bare, som ens forældre sagde, især lyttede man til ens far, og så kunne forældrene have skabt nok så dårlig en opvækst for en, det betød ikke noget. Man lyttede bare, og forsøgte at please dem.

Sådan er det også i min familie, og det er netop der, at tingene er gået galt, har jeg indset over flere år, et aha-øjeblik der er kommet langsomt 🙂 at netop den generation, der er Teivi & mine forældre..

i mange tilfælde, men bestemt ikke alle, udnyttede lidt, at i samfundet lyttede man bare til sine forældre, det blev ikke diskuteret. Man gjorde bare ikke modstand mod dem. Og hvis man i et sjældent tilfælde gjorde..

så skulle samfundet dengang nok fortælle en, at det gjorde man bare ikke. Så de behøvede ikke at gøre en indsats som forældre.

Der har tingene forandret sig kollosalt især med de unge kvinder & piger nu, at hvis forældrene ikke gav kærlighed..

og det ikke var trygt at vokse op med søskende & forældre.. så bryder de & vi med familien. Og det er meget accepteret blandt de unge nu. For sundhed.

Det er jo en selvfølge, at det skal handle om, om ens familie gjorde det varmt omkring en. Og ikke bare at de happen at være ens forældre & søskende. Der er det fantastisk, at samfundet med den unge generation har indset det 🌸

Psykologer bifalder det også, at man self. kun bliver med sin oprindelige familie, hvis den er sund for en..

ellers skal man jo som os gå ud og vælge sin egen 🌸 så tusind, tusind tak til alle, vi har valgt som en slags familie senere i livet ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s