Psykolog – jeres jul kunne have fejlet helt, men I var gode ❤️ om accept & give slip

Hej allesammen 🤗 nu tror jeg vi kan sige, at juledagene er lige på trapperne, hvis da ikke startet nu? Julebyen på Rådhuspladsen er altid mest hektisk i starten af december og så i dagene lige op til jul..

men i år blev eleverne sendt til ferie tidligere som også i Danmark, så jeg tror, at ferie-aktiviteterne bliver spredt mere ud, når der jo er flere dage til dem. Og jeg er superglad for mine billeder & videoer fra julebyen ☃️

Jeg vil fortælle lidt om det seneste, hvor vi har måtte give slip & acceptere, at folk der ikke vil hjælpes, der kan hverken vi eller psykolog eller velfærd gøre noget ❤️ Med den accept kan Teivi & jeg passe bedre på os selv og få en hyggelig jul 🤗

Psykologen sagde i vores ligesom kæmpe snak i går, at det tage billeder virkelig hjælper mig gennem følelser. Hun gjorde det ret tydeligt, at vores jul i år kunne have fejlet helt.. i sommer og efteråret var det hele det låg over traumerne, der kom af..

og det oveni corona, og så i går ringede Teivi’s far, og det går temmelig dårligt med dem allesammen.. så der er meget at holde styr på for Teivi & jeg, sagde psykologen også. Men vi klarer det jo ☃️

Psykologen siger meget, at vi er blevet psykisk stærkere, og netop bedre kan stå imod, når tingene omkring os er svære. Når nogen, der burde have elsket os, i stedet for det bare smider deres problemer på os..

og hjælpeløst siger ‘løs det for os, fordi jeg kan altså ikke’.. det har vi haft meget af. Og der var det netop, jeg snakkede med psykologen om, at vi er blevet bedre til at svare vores familier..

‘jeg giver dig et råd ift. dine sociale problemer, men jeg kan ikke & skal ikke løse dem for dig’, psykologen siger, at vi kan ikke gøre andet nu, for vi dræner os selv, hvis vi for million’te gang gør flere forsøg på at løse tingene for familie-medlemmerne.

Så vi har nu bygget en afstand, så vi holder jul roligt & fredeligt, og hvor vi kan give dem et råd over telefonen, men som psykologen sagde..

mest af alt må acceptere, at nogle falder gennem samfundet, og det kan være svært at acceptere, når det er ens familie.. men at vi reelt ikke kan stille andet op, for vi skal ikke suges ind i det & vi ville bare dræne os selv uden resultat.

Så vi bliver nødt til at acceptere, siger hun, at folk med sociale problemer, som ikke ønsker at tage vare på deres problemer.. dem kan ingen hjælpe, psykologen kan heller ikke, sagde hun ❤️ Så den store ting, som hun også siger, vi faktisk er kommet langt med at acceptere..

er at dem, der skulle have elsket os & givet os en tryg opvækst aldrig gjorde det, for de havde for travlt med egne følelses-problemer, som de til sidst er faldet gennem samfundet på.. Psykologen sagde, at det handler om at acceptere virkeligheden, og det gør vi så 🙂

Så kan vi holde roligt & hyggelig jul på afstand med gode venner & lille Sveske ❤️🐱 og jeg kan godt se psykologens pointe, at når intet har rykket sig ift. deres sociale problemer uanset hvad Teivi & jeg tidligere har fået sat i værk med tilbud om at følge dem til psykiater & at vi kunne hjælpe til med et ordentligt hjem osv..

at så kommer de aldrig ud af problemerne. Så vi prøver netop hos psykologen at nu bare bygge en afstand, så vi kan passe på os selv, Teivi & jeg, og så må vi acceptere, at en del af dem, der er faldet gennem samfundet, er vores forældre og søskende.

Der er desværre ikke længere andet at gøre nu end at skabe afstand & accept af tingene.. vi har prøvet alt, og deres problemer har ikke rykket sig.. så må vi give slip, har psykologen ret i. Og vi har på den ene side været meget frustrerede over manglen på samarbejde ift. at løse tingene..

og på den anden side haft et stort ønske om, at vores familier ikke skulle falde gennem samfundet. Men når Teivi & jeg har prøvet alt vi kan, og de ikke ønsker at løse deres sociale problemer, så må vi give slip..

og så holde jul fredeligt & hyggeligt med Sveske, og vi har en tur ud i den estiske natur på kalenderen sammen med vores gode ven Gvido 🤗

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s