Teivi’s job gav mig styrken 🌸 sammen med psykologen & mig selv

Hej allesammen, i dag hos psykologen fyrede jeg min familie & i aften fyrede Teivi sin 🙂 har I også en skøn jul? ❤️ Vores er fyldt med frihed.

Det goes like this at jeg efter at have set naboerne i øjnene, fundet det i mig, og bedt dem om aldrig at feste igen, gik på google hvor der er billeder af min familie, jeg så dem lige i øjnene, og bare observerede..

psykologen sagde, at det er en gigantisk ting, som jeg gjorde 🤗 og i dag i hendes kontor fik jeg så sagt alle de ting, som jeg her i 2020 havde at sige.. ikke om konkrete episoder mere, men om at være et godt menneske & hvordan man vælger at bygge en familie & behandle andre..

og vi snakkede om netop det jeg også har skrevet om her, kontrasten i Teivi & min lille familie med Sveske, til ‘værdierne’ vi voksede op med hver især.. vi snakkede om det hele! 🤗

Og Teivi’s job har givet mig styrken til ganske enkelt i dag at give min oprindelige familie en fyreseddel. Når Teivi er på arbejde, skal hun være målbevidst og når der er brug for det kontant, og så kan hun være supersød alt resten af tiden ❤️

Hun skal kunne se nogen i øjnene og sige ‘din præstation lever ikke op til kravene, så vi fortsætter adskilt herfra’.

Den styrke er bare nødvendig at have, hvis man er i det job.. eller har en hverdag som vores. Hvor så mange mennesker er giftige, men somehow til stede hele tiden.. finde styrken indeni til målrettet at sige ‘ud. Punktum.’

Vi snakkede om hos psykologen, at det er, når jeg har ægte kærlighed fra Teivi & Sveske og venskab-kærlighed fra dem vi kender, at jeg kan sige ‘jeg har rigeligt’. Psykologen forklarede, at når det var betinget kærlighed, jeg modtog, så var det som ikke at få kærlighed..

hvis jeg ændrede alt ved mig selv, blev maskulin, begyndte at lege med biler og soldater, fik fjernet mine diagnoser hvis man kunne det.. at så ville min familie elske mig. Psykologen forklarede..

at det pres har været lagt på mig altid, hvilket er psykisk vold mod feminine mig, som tror på kærlighed og følelser og har diagnoser.. at jeg altid stood up for at jeg er mig, og ikke lod dem knække mig..

at den betingede kærlighed fra dem har jeg ikke brug for, når Teivi, Sveske & vores veninder og venner elsker mig præcis, som jeg er ❤️ Jeg var ude i rigtigt meget minus & is & kulde 🤗 og stod på breden af søen..

der var så stille, og bare kiggede ud over det frosne vand ☃️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s