Sne & is er ankommet – juleaften i intens minus ❄️❤️

Hej allesammen 🤗 hvordan er vejret hos jer? Folk læser med fra en del lande, jeg har jo funktionen med oversættelse.. så det er ikke så enkelt, hvordan vejret er 🤗 her har vi endelig, endelig vinter, sne og is.

Det er godt. Jeg har jo skrevet om klima-forandringer, og de sker her meget. Men vinteren ankommer! Den er noget kortere, men den er her nu.

Så der er rigtig flot derude ❤️ Jeg var nede i julebyen & også ude at gå en tur ved floden, der er frosset til is nu.. sidst, jeg skrev til jer, var der isflager, og nu er den frosset til.

Og så får vi juleaften i chill-faktor -13c siger de nu, hvilket måske efterhånden vi kan regne med, for det er jo snart. Der er stadig et stykke ned til de -30, som vintrene traditionelt var, men vinter er det.

Og så ser vi i januar, om vi får noget traditionel kulde også 🙂 Sveske er faldet i søvn, og vi ville se en live gåtur fra Island, men det bliver vist mere når de putter den op online, for live-signalet var ret ikke så godt. Men så kan vi også selv vælge et tidspunkt.

Tusind tak allesammen!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s