Klima 🌞 accepterer blomster i februar, for sådan er det nu..

Hej allesammen 🤗 jeg har jo lige lagt en rigtig vinter-video op, og det er også vinter nu. Fordi vi er midt i den. Men vintrene i Estland er blevet langt mildere & kortere.. somrene er stadig det samme..

men hvornår det er meget varmt om sommeren har flyttet sig en måneds tid. Men nu har det været i nogle år, og bliver også i år.. at vi får noget vinter som nu her, og så begynder det at blive varmere, og allerede i slutningen af januar titter blomster så frem!

Det er der også noget smukt i, men Estland var traditionelt et halvt års massiv vinter, eller endda syv måneder.. med ned til -30 tit. Og mens at det har været vinter nu her, så er det så kort tid nu.

Det prøver jeg så på at acceptere ift. klima 🙂 psykologen går meget op i, at de ting, der ikke er i ens hænder, trods at vi lever øko.. der er ikke andet at gøre end at acceptere dem. Så det har jeg besluttet, at jeg vil.

Som Teivi sagde, så er det det nemmeste & sundeste for mig selv at nyde blomsterne, i stedet for at fokusere på det negative at vores halv-arktiske klima smelter. Det Er jo smukt med alle blomsterne så tidligt på året 🌸

Så måske i 2021, når vi når til sidst i januar og der i februar.. så prøve på bare at være glad for de smukke blomster, og så ikke tænke så meget på de negative ting . Teivi har ret, det er sundest for mig selv 🌞

Så det tror jeg skal være et mål i 2021. Lige nu siger de også, at det vinter som vi har haft lige nu, at det er vores vinter. Og så bliver det plusgrader allerede om en uge. Og jeg kan jo godt se det, at det er ikke i mine hænder..

udover den lille flig vi kan gøre med at leve øko, men i det store hele så er det et spørgsmål om accept 🌞 vi skal self. gøre det vi kan i hverdagen, men det Er ikke i mine hænder, uanset hvor gerne jeg ville have, at det var.

Det er lidt tungt for mig at sige okay, jeg accepterer, men det gør måske, at jeg bedre kan nyde foråret, når det nu kommer meget tidligt også her lige rundt om hjørnet.

Self. skulle vi lige se i nogle år, men nu har det været fem år med meget begrænset vinter ift. tidligere, og det går jo hånd i hånd med nyhederne. At netop vores del af verden er enormt hårdt ramt.

Så vi skal bare leve øko, og så gå ture i det rigtig tidligere forår, og prøve på at se de lyse ting 🌞❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s