Hvordan følelses-stress kan gøre en.. insane.. ❤️

Hej igen alle, og rigtig glædelig december 🎄 det er godt nu! Det var så sundt at se tilbage på mine videoer. Og så.. jeg indså, at vi har været meget, meget over-worked & følelses-stressede i år..

det er ikke kun fra corona. Hele vores hverdag har vendt sig på hovedet på under et år. Jeg skrev i sensommeren om det låg, der faldt fra mit hjerte, og så væltede følelserne ud med hand-holding fra psykologen..

alle mure brød ned der, og jeg oplever verden helt anderledes nu & psykologen sagde, at det er en ting, der sker kun en gang i livet.. men så har man også et helt andet liv & følelses-liv bagefter ❤️

Men hold op, hvor var det hårdt 🙂 psykologen forklarede, at når murene bryder sammen & alt i hjertet vælter ud.. der får man virkelig set ens psykiske styrke. Hun sagde også, at psykologer skal være meget forsigtige..

når de leder folk til at få deres mure brudt helt ned.. for det kan ende i selvmord, sagde hun, så hårdt er det. Hun sagde også, at jeg klarede det rigtig flot, selv om jeg følte mig helt crazy der i sensommeren & starten af efteråret.

Det var Alt fra min opvækst, der væltede ud, især de traumer.. og psykologen havde ret, at det er så sundt, hvis man da klarer det psykisk.. men ja, der er noget med lys på den anden side 😉

Men det har været alt, alt for hårdt, men det er godt nu. Jeg har også kigget lidt på bloggen, og det er jo de følelser, vi havde, som jeg også har blogget. Alt den frustreret og fokus på sociale problemer, hvilket psykologen så sagde i den her uge kommer fra min opvækst..

at man lægger mærke til det, og tit bliver vred & frustreret over, det som man har traumer fra opvæksten ift. Så at jeg netop har været så frustreret over sociale problemer, dels fordi jeg har et varmt hjerte & ikke ønsker verden sådan..

og så at psykologen virkelig satte fokus på mine traumer fra at vokse op i et hjem med massive sociale problemer. Så der har været så meget fokus på den ting.

Men det var Så skønt, da hun i den her uge sagde.. at vi kan give lidt slip på emnet igen. Det var så vigtigt at kigge ind i hele feltet med socialt udsatte grupper, det er jo, det hjem jeg var i..

og så få behandlet traumerne & bringe mig tilbage til nu i Tartu, hvor tingene er med kærlighed & varme 🙂 så jeg har jo også skrevet en masse følelser, som de mange socialt udsatte gav mig.. og det gavnede så meget, men var også så vanvittig hårdt.

Psykolgoen har sagt, hvilket jeg godt kan se.. at når oplevelser var så traumatiserende, at så som en forsvars-mekanisme går man i fortrængning, hvor man ikke aktivt husker traumerne så godt, men de påvirker helt sindssygt.

Og der har psykologen hjulpet mig til at hive de her store, fortrængte traumer frem i lyset, så jeg kunne se på dem sammen med hende. Jeg er så taknemmelig, men hvor kunne det også være gået galt!

Som psykologen sagde, så er det så store ting at sætte i værk psykologisk med en person, at det kræver så meget holden hånd fra professionelle. Så hvor er det skønt, at vi har et team der er så gode ❤️

Hvis I slås med ting, kan jeg kun opfordre jer til at søge hjælp, det er hårdt & svært, men et helt andet liv & følelses-liv er på den anden side ☃️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s