Det er koldt ❄️ og.. tingene er nemmere

Hej allesammen ☃️ Jeg kiggede gennem mine videoer og så, at rigtig mange af de glade, romantiske og hyggelige er fra maj i år.. og så kan jeg også godt lide dem fra julebyen lige nu 🙂

Teivi sagde så, at i maj indså vi, at vi ville få en jul, hvor vores familier holder sig fra os & det gør de også nu 🎄 psykologen sagde, at det er Så vigtigt for vores psykiske helbred, at vi formår at holde dem på afstand.

Så det gør vi ☃️ Vi snakkede om, at Teivi & jeg gennem mange psykolog-snakke har oparbejdet en psykisk styrke, der virker. Så familien ikke kontakter os & naboerne lytter. Så tingene er langt, langt lettere nu.

Virkelig! Forskellen på om man har en styrke, der får hverdagen til at være i ens hænder.. eller om tingene kører lidt ude af kontrol. Vi snakker så meget med psykologen om, at tanker & følelser skulle i kontrol, og så kom hverdagen det også.

Skønt ❤️

Vi har det virkelig godt lige nu! Det er superminus udenfor, og naturen ligner en dybfryser! Så jeg laver noget natur til jer næste gang, nu når jeg har lavet julebyen for nu. Så hvis vejret skifter, og der ser anderledes ud igen nede i byen, så tager jeg julebyen op igen 🤗

Jeg indså, at slæden trukket af heste self. ikke er der i år, for den tiltrækker uendelige mængder af mennesker, der flokkes tæt om hestene. Så måske næste år efter en vaccine er kommet.

Jeg snakkede også med psykologen i den her uge, om de ting med et meget larmende samfund fyldt med sociale problemer. Hun sagde, at vi lægger virkelig meget mærke til de ting pga. vores opvækst hver især.

Hun forklarede, hvilket er super spændende, at hvad vi lægger mærke til på gaden er slet ikke tilfældigt, det afhænger sindssygt af vores baggrund. Spændende 🤗 jeg troede faktisk, at det var mere tilfældigt.

Så hun forklarede, at når vi voksede op i hjem fyldt med sociale problemer, så er vi meget opmærksomme på netop det, når vi går på gaden. Jeg troede jo, at alle lægger mærke til sociale problemer, gør I? 🙂

Det er jo sindssygt spændende! Så jeg får også nogle nye interesser indenfor psykologi, jo mere jeg får forklaret i snakkene. Og egentlig virker det jo logisk, at noget man ikke er vokset op med, at det har man aldrig lært at lægge mærke til.

Mens at det, der karakteriserede ens opvækst, self. er meget i ens bevidsthed 🙂 så vi forbandt også jul med med meget negative ting og store sociale problemer, hvilket også er især til jul i de grupper..

men at vi så har lært at flytte vores bevidsthed fra det – og over i et endda positivt syn på jul – i takt med at traumerne er blevet bedre & behandlet 🌸

Det er jo logisk, siger psykologen, at noget som julestemning afhænger meget af, hvad vi forbinder jul med. Og hun siger, at det er sindssygt flot, at vi har bygget et så hyggeligt, kærligt og trygt hjem..

at vi har kunne flytte jul til noget endda meget, meget positivt ❤️ Så glædelig jul alle! Tusind, tusind tak for at I følger med 🐱

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s