Et emne, som mange vist kender ❤️

Hej allesammen, hvordan har I det? At de laver den skøjtebane nede i byen, den er faktisk færdig, har fået mig til at se videoer med skøjte-parret Tessa Virtue & Scott Moir igen! De er fra Canada, ikke aktive længere..

men vandt VM og OL adskillige gange i kunstskøjteløb, og jeg har et moment.. da jeg før Teivi sad i min stue og så dem på TV for første gang.. der skete noget i mig 🤗 jeg blev glad, og håbefuld! De er det mest romantiske par..

selv om jeg faktisk tror, at de officielt kun er bedste venner, men alle fremstiller dem som par 😀 det er Så smukt, når de danser ❤️

Jeg skal snakke med psykologen om krop igen, om det med at jeg har været ked af forskellige ting, og sådan med at være mig, det går bedre.. men det er virkelig en kerne, det med krop, i hvad der gik galt i barndommen & ungdommen..

At jeg lærte at hade min krop & se den som et tabu, der bare skulle forsvinde.. psykologen har sagt, at noget helt centralt ved mig netop er, at jeg i alle årene bare forsøgte at glemme så meget som muligt, at jeg udover tanker & følelser også har en krop.

Det er så lidt specielt i min baggrund, fordi min mor er dybt traumatiseret ift. emnet. Og det satte sig direkte i alt, hun lærte især mig, jeg er den feminine i familien..

og for feminine personer sætter tanker & følelser om krop sig tit bare lidt dybt. Pga. min mors baggrund var krop i min opvækst skamfuldt, noget der skulle ses ned på og som beskidt, og alle fysiske behov skulle ignoreres, for de var tabu..

så jeg lærte jo ikke engang at mærke, når jeg er sulten. Og så basic ting som det lærer jeg så nu ❤️ Og der vil jeg gerne snakke med psykologen om, at jeg efterhånden føler en forandring 🤗 i takt med vores snakke..

så føler jeg faktisk mere & mere at det krops-had er min families stemme og ikke min! Så der sker vidunderlige ting her lige før jul ☃️ Og jeg har det virkelig også langt bedre, efter at vi har haft to snakke om emnet & så fortsætter.

Psykologen siger meget, at kroppen siger alt om ens følelser. At angst kan mærkes i maven. Og en lang gåtur kan mærkes i benene, og så videre. Og at med den føl-skam-opdragelse lærte jeg at dis-connecte de ting.

Så følelser kun fandtes i hovedet. Og jeg lærte at ignorere alt det med, at de sætter sig fysisk, og jeg lærte, at det er skamfuldt at lytte til sin krop. Men alt yoga er jo imod det! Og det er så dybt forkert & det er deres stemme!

For sådan en læring i mange år, er det self. nemt så at blive sur på dem, men det ville ikke hjælpe mig.. bare få det repareret med psykologen nu 🙂 så jeg kan mærke nervøsitet eller glæde eller ked af det også i kroppen,

og jeg kan lære at lytte til min krop som hvornår den har brug for at gå en tur, eller hvile.. Jeg indser de her ting mere & mere med snakkene, og så får vi styr på dem, så jeg kan få det fint ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s