Indlæg for at samle tankerne..❤️

Hej allesammen, det har sneet lidt i dag, og jeg gik hjem fra psykologen i det ☃️ Jeg går altid hjem gennem det meste af Tartu, for den lange gåtur er god til at samle tankerne.

og det har jeg så gjort siden, men bruger jo også bloggen her til det 🤗 jeg jokede til psykologen med, at planterne ved hendes kontor er rigtig flotte til billeder, og hun sagde, at hvorfor skulle jeg ikke lave en video derfra.. lidt jokingly,

men for at sige, at det jo ikke er pinligt at have brug for snakke 🙂 men nej, der kommer ikke nogen video ude fra hospitalet af 😀😉

Det blev rigtig dybt, som i rigtig dybt og meget hjælpefuldt, da vi snakkede.. og jeg skriver her for at samle tankerne, og så også for at give noget info om familier, der ikke er som alle de her normale, der vokser op trygt.

Vi snakkede om, at jeg på det seneste har været ekstra glad for at være hjemme her med Teivi & Sveske ❤️ Og af god grund, for der er godt her 🤗 vi er et godt sted i livet.

Vi lavede en øvelse, hvor jeg skulle føle mig taknemmelig for min krop, hvad jeg kan bruge mine fødder til osv. At de holder mig oppe, giver mig balance. Psykologen gav de funktioner, som er de normale at forbinde med f.eks. sine fødder, eller enhver del af kroppen, eller ting i ens omgivelser..

og det var der, at jeg brød sammen.. og så snakkede vi. Hun ramte plet, lige ned i hvor hunden lå begravet i min familie. Og som jeg voksede op sammen med, og ikke kunne vente med at blive voksen nok til at flygte fra & bygge smukt sammen med Teivi & Sveske.

Allerede som 8-årig drømte jeg jo om at flygte til skovene i Canada, bare væk.. væk fra alt det mørke og forkerte, som jeg levede under tag med i barndom & ungdom.

At en dør var til at smække, nogle gange med et andet familie-medlems arm fanget og hurt i.. og at for dem er en hånd til at slå med.. psykologen sagde, at selv som psykolog havde hun ingen ord for..

at legetøj i min familie bl.a. var en softgun til min bror, som han skød efter mig med i hverdagen, og min mor syntes det var fint, og sagde det også til ham, så længe at han bare ikke skød efter hovedet..

Psykologen forklarede, at i normale familier er legetøj ikke en softgun, og at det er sygt at skyde efter andre med den.. og at en dør i normale familier ikke er til at smække.. og at en hånd ikke er til at slå nogen ned med.. og at planter & blomster ikke er til at knække og træde på..

og det, at der i æbletræet var skudt ud af vinduet med softgun, så der sad en kugle i alle æbler.. at det er sygt i dem, sagde psykologen, og bare hvor syge de er.. hun sagde, at når man ser funktionen af en hånd som det, eller definerer legetøj som en softgun man kan skyde sine søskende med..

at så er de meget syge, sagde hun. Og der er vi virkelig, virkelig nede i kernen, af alt der gik galt, og hun sagde også, at når mine forældre etablerede den familie-kultur, så siger det rigtig meget om, hvad de har haft i livet..

Så jeg skal skrive om to ting, sagde hun, som jeg jo også gør nu..

..hvor smertefuldt det var at vokse op sammen med familie-medlemmer, der ser verden på den måde.. og så hvordan jeg altid har set verden, og hvordan jeg altid har længtes efter at bygge kærlighed & omsorg & hygge, og også har gjort det sammen med søde Teivi & Sveske..

og i vores 5-årsplan også den lille hund Hygge, har Teivi lovet ❤️🤗 og skrive om alle de helt normale funktioner af en tallerken, eller en dør, eller et ben, eller hvad det kunne være.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s