Vi prøver på at være forstående, som psykologen også efterspurgte ❤️

Hej allesammen 🙂 vi har fået sne, en måned forsinket næsten! Lige nu ikke ret meget, men det så cool ud, da det blæste i vinden. Og så i morgen er det nok et lag!

Jeg har jo skrevet meget om sociale forhold, og jeg synes efterhånden, at jeg har grebet om det emne, hvad det handler om & hvad der sker i verden. Måske i stedet for at jeg gentager en masse, så se de seneste indlæg, de forklarer situationen i samfundet meget, ikke kun her men i alle lande lige nu.

Vi prøver så på at være forstående, som vi jo også skal, og som psykologen også bad os om at prøve på. Vi har haft en voldsom weekend, hvor de to kategorier hjemløse & dem, der kun har et tag, men ellers intet..

er kastet på os, når man går rundt på gaden.. kæmpe stigninger i både hjemløse og de andre, som jeg har beskrevet lidt mere for to indlæg siden 🙂 det har så været den store reaktion-weekend..

hvor de har råbt i gaderne og raset i biler og boomet techno, og bare ønsket at drikke deres følelses-smerte væk, og hver især været helt alene med deres smerte.. og vi prøver virkelig på at være forstående.

De er mennesker, der det seneste årti og især meget under corona.. har mistet alt. Har drikke-problemer, er u-ønskede som kærester, arbejdsløse & u-uddannede.. og de har virkelig mistet, det sidste de havde, her under corona.

Og nu er deres natklubber også lukkede, hvilket er skønt for os ressourcestærke, der ønsker ro på alle tidspunkter. Det hele er et helvede for ressource-svage.

Psykologen sagde, at selv under de forhold for ressource-svage er det nødvendigt som samfund at sætte grænser for væremåde. Man kan ikke ødelægge byer over, at man skal følge corona-restriktionerne.

På den anden side, sagde psykologen, så skal også vi prøve på at være bevidste om, at de er mennesker, som har intet. Som aldrig har haft ret meget, og som nu i oktober og november mistede det, de havde. De drikker alene uden at se nogen nu.. og kan ikke betale husleje pga. arbejdsløshed, og derfor hænger hjemløshed i horisonten for dem.

Samtidig er de mennesker, som aldrig har lært at se på følelser, har psykologen forklaret. Når hun får dem som patienter, har de intet begreb om, hvordan man kan få balancerede følelser, og de kan i det hele taget intet ift. hverken deres egne, eller andres følelser. Og da slet ikke noget med at arbejde på deres følelses-smerte.

Med den manglende følelses-intelligens (eq), er det bare rigtig svært for dem at starte på at løse deres problemer. Ikke umuligt, men de har intet begreb om hvordan. Og kun så mange kan modtage velfærd og få styr på det. Så de drikker & blaster techno ud & racer i biler i stedet for, nu alene..

Så vi prøver virkelig på at være forstående, mens at deres ikke-socialt-acceptable måde at tage deres problemer ud på raser omkring os.. Det er et komplekst felt, som man må forholde sig til i samfundet helt ned på individ-niveau lige nu..

for sociale forhold er blevet nærværende overalt i alle samfund lige nu. Især her fra oktober & november af. Især november, hvor hjemløse & dem, med kun et tag at sove under kategorierne er blevet vilde..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s