Sveske sover & jeg ser jule-videoer ❤️

Hej allesammen ☺️ og godmorgen! Sveske ligger helt rullet sammen som en kanelsnegl og sover på sit tæppe.. vi har fået en ny sofa, og jeg ser julevideo på youtube på fjernsynet.

På sådan en vinter-morgen, der kan jeg godt føle, at jeg virkelig elsker vores hjem ❤️ I nat til kl. halv fire om morgenen var der igen en, der blastede techno ud i et tantrum over, at natklubberne er lukkede..

men han lejer, er ikke ejer, og vi har kontakt til hans udlejer 😉 så vi prøver på at få ham smidt ud.. og så ikke tænke så meget over, at den guy blev lidt reddet til det her sted, så han ikke ville blive hjemløs..

men når alternativet til her for ham er hjemløs, så kan jeg godt undre mig over, at han leger med ilden på den måde med techno hele natten.. han hører ikke til her, og vi sender en mail til hans udlejer, komplet bruge den sociale styrke, som vi har ☺️

Men på en hyggelig vintermorgen så elsker vi jo alt ❤️ Et stearinlys er tændt, og i går mange stearinlys, og vi gik tur ved floden, hvor der var tåge & helt tyst stille.. kun fugle og fisk, der hoppede, kunne man høre.

Og så hjem til lille Sveske, der også ligger jo helt rullet sammen nu! Og give hende snack-stick og se ud af vinduet, om der mon er sne i skyerne. Teivi bagte boller i går, og jeg lavede en video både med det og så med gave-indpakning!

Så det er hyggeligt, og jeg har jo også skrevet om de her sociale ting.. Psykologen sagde, at det er forståeligt, at vi ikke gider have techno, især ikke om natten.. men at være de her mennesker, de lever i et helvede, der er deres hverdag.

Arbejdsløse, valgt fra af kvinder, uden uddannelse, alkohol-problemer, manglende evne til følelser, så de får den her techno ting for at flygte fra følelses-smerte.. og ingen udsigt til nogen bedring i noget fremtid..

Så vi skal være taknemmelige for ikke at være dem. Og samtidig self. tage os af deres væremåde som samfund, ikke at Teivi & jeg skal stå med tingene.. men psykologen har forklaret, at på den ene side skal vi som samfund sætte grænser..

når de ikke ved, hvordan man tager sin følelses-smerte ud på en socialt acceptabel måde. Og på den anden side nytter det heller ikke at straffe, når det er hjælp, som de har brug for ❤️ Og så igen.. self. skal vi ikke have techno hele natten, så vi skal reagere..

.. det er den rigtige ejer her, der har ladet en fra komplet ghettoen bo her for, at den guy ikke skulle blive hjemløs.. men konsekvensen ved den beslutning ender på vores skuldre.. På den anden side, så håber vi self. at noget velfærd kan træde ind at hjælpe ham, han hører bare ikke til her 🙂

Men vi har det jo super hyggeligt næsten hele tiden ❤️ Og julebyen er de meget i gang med at lave, jeg går ned og kigger tit, hvor langt de er nået med skøjtebanen! Vi overvejede endda, om vi skal prøve skøjtebanen, men vi er lidt bange for at komme til skade 😉

Men jeg vil det faktisk gerne, så hvis du læser med søde Teivi, så ved du det.. at jeg gerne vil ud at stå på skøjter igen! Jeg gjorde det lidt i barndommen, og jeg elsker det. Om vinteren her bliver det jo også så koldt..

at vi kan tage ud på en sø at stå på skøjter! Jeg er lidt like, måske skulle vi endda få os nogle skøjter, ikke bare leje i julebyen. For der er hele området med kanalen, hvor rigtig mange også gør det ☺️

Og det ser så romantisk ud, når unge par er ude sammen og holder i hånd, mens de glider på isen.. jeg vil det så gerne ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s