En trist mængde af hjemløse nu, men glædelig jul ❤️

Hej allesammen – selv om titlen her er lidt til den triste side, så holder vi faktisk humøret oppe, og det skal I jo også bare gøre, selv om verden er blevet vanvittig..❤️

Jeg synes, det er vigtigt.. at selv om sociale forhold er blevet nærværende overalt, at self. kan ressource-stærke godt fejre en fin jul uden at skulle have det dårligt over det. Det vigtigste er nok, meget inspireret af mine snakke med psykologen..

at man forsøger at holde fokus på de ting, som man kan kontrollere & holde i sine hænder. Så man kan godt involvere sig i sociale forhold, men det må ikke lede til psykiske ting som dårlig samvittighed over de gode ting, som at man selv kan fejre en fin jul 🙂

I dag mødtes Teivi & jeg nede på Rådhuspladsen, hvor de er i gang med at sætte skøjtebanen op! Glæder mig så meget til hygge! I år bliver julebyen uden events & rent til at se på det smukke, og self. tage billeder. Glæder mig 🎄

Og så sætter de julelys op overalt! Og vi skal jo ikke have det dårligt med at nyde de ting, selv om vi virkelig for alvor nu så en anden ting.. her i november er mængden af hjemløse gået helt amok bare på to uger..

det har været i DR også om Danmark, og det er jo i hele verden, de ting som sker nu.. at det ville komme, stod der i DR, og det er i Danmark som her og Malaysia eller Canada.. overalt..

Corona har om noget vist det, som folk, alle har bygget de seneste ti år.. og der forklarede psykologen om det græsstrå, som ressource-svage har klynget sig til under corona, og som til sidst knækkede..

Corona har om noget handlet om, men det har hele det seneste årti.. hvem der står solidt på et sundt fundament, så de kan modstå hverdags-problemer og også de store problemer som corona – med der tilhørende arbejdsløshed og andet..

..og så en gruppe druknede det i alkohol, og det er dem, der er hjemløse nu oveni alkohol-misbruget.. lige pludselig.. men det har bygget sig op længe. Det var bare lidt et chok at se.. men der stod også i medierne her og i danske også, og sikkert i hele verden..

at ansættelser i jobs varede maksimalt indtil november ankom.. og så kan folk ikke betale husleje, hvilket har en ret enkel konsekvens, der til gengæld er kompleks at løse bagefter. Den her mængde af hjemløse bliver svært at løse.

Det er ikke for at tage julestemningen væk 🎄 vi må bare som samfund gøre, det vi kan, måske især fra velfærd & omsorgs-medarbejdere. Som sagt så behøver heller ikke velfærds-ansatte at have det dårligt, når de er hjemme og fri fra arbejde..

hvem skulle det gavne, at selv os der står på et stærkt fundament også har det dårligt.. det er bedre at oplade ens batterier hjemme i julehyggen & så deale med det her, når man er på arbejde 🌞

Vi spiste risengrød i går!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s