You didn’t choose so..❤️

Hej allesammen 🙂 de har puttet minus seksten c i vejrudsigten lige til julebyen på Rådhuspladsen.. og i år får den en skøjtebane! Jeg skal så meget have skøjter med i videoerne ❄️

I dag fik vi i vores mad-levering en kaffe, der hedder Juhla, men den er vist ikke en julekaffe og så alligevel.. for designet er meget jul.

Jeg begyndte også at følge dem, Paulig kaffe, på Instagram, de laver næsten alt den kaffe her i Estland, som vi kan lide, og de er fra Finland 🇫🇮 Der er en ting, som jeg har fået meget at vide af psykologen.

Og som jeg vil give videre.. at hvis I også voksede op i en ødelagt familie, at så valgte I det ikke. Det er ikke jeres skyld, men forældrenes skyld at de skabte mønstre i familien, der fejlede. Det er altid.altid forældrenes ansvar.

Nogle gange har Teivi været vred på sine forældre over, at de puttede hende i verden.. og der har vi så sammen med psykologen fundet frem til, at sådan er det. Og at det så er godt, at hun mødte mig.. og at jeg mødte hende, så vi sammen kunne bygge noget andet & smukt 🙂

Og hvis man blev skadet af at vokse op i en ødelagt familie.. jeg får jo endda pension pga. det.. så siger det ikke noget om ens intelligens, eller om ens værdi .. det siger en del om de voksne i familien, men ikke noget om dig –

udover at familie-historien nok til en stor del makes you who you are ❤️ Som en dansk yoga-lærer siger.. ‘din smukke krop & dit seje hjerte’ 🤗

Som J.K. Rowling skrev, så også your choices make you you. Og når vi valgte at forlade vores familier baseret på en kæmpe baggrund helt fra vi blev født.. så siger det valg rigtig meget om os. Og at vi vælger hinanden, Teivi & jeg & lille Sveske, det gør os til dem vi er 🌸

Sidst så betyder sådan en historie heller ikke, at man behøver at holde sig tilbage i livet. Der er rig mulighed for at leve et meningsfuldt liv fyldt med smukke oplelelser ❤️ Teivi og jeg er jo lykkeligt gift, vi har skønne venskaber og en skøn lille kat, jeg har min fotografi som Teivi har lært mig..

og hun bygger sin drøm om karriere som jeg hjælper hende med, og hun bager & bager og vi har vores lille familie sammen 🌞❤️ Så tag med os ud at se på julelysene i Tartu, hvis I har lyst, tusind, tusind tak allesammen 🤗

Det betyder virkelig så meget for mig, at I følger med her! Det er jo noget af det smukke liv, som vi har bygget efter hele vores historie 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s