Bagved humoren med Trump lige nu.. hvad der faktisk er på spil..🌾

Hej allesammen ☃️ De har gjort det stjerneklart her de næste ti dage, og så får vi en masse minus! Det er så godt, at det er vinter nu.. vi ville virkelig savne de iskolde estiske vintre, hvis klimaforandringer tog over, og så kan bjørnene her heller ikke finde ud af det med at gå i hi, hvis det ikke er minus..

så det er godt for alle nu ❤️ Hvordan har I det? Vi er vist ved at få lidt styr på det hele, nu når min psykolog hjalp så meget til at forstå de ting, som jeg skrev om i går efter vores snak.

Og så følger I nok også lidt med i Trumps væremåde, der er lidt komisk lige nu – men på baggrund af en social skygge, som jeg også har skrevet om herinde.

Og mens at Teivi & jeg nyder, at fest-væremåde er ophørt i verden, så er der rigtig mange, der nu er låst i smertefulde følelser, som før tog til fest efter fest for at glemme de følelser. Og de mennesker skal have hjælp!

I USA ville vi godt nok være republikanere, men i den lejr i partiet, der ønsker hjælp til folk, og at folk har råd til uddannelse osv. 🙂

En dansk professor var ude at sige, at det er ret problematisk de sociale spændinger lige nu. At mens det er komisk med Trump, der nægter at forlade Det Hvide Hus, så det der faktisk sker, forklarer uni-folk..

er at socialt svage over hele verden har følt sig repræsenteret gennem Trump, følt at de havde en stemme i det her samfund ellers bygget til ressource-stærke.. og mens at det self. kommer til at se komisk ud på TV, når de bærer Trump ud af sit kontor..

så er de samme scener en desperat kamp hos bunden for at bevare deres sidste stemme i samfundet. Jeg er så kompleks omkring det.. for mens at jeg ønsker, at værdier som uddannelse, ressource-styrke og omsorg og det at tænke på sine omgivelser skal styre samfundet..

..hvilket ikke er den stærke side hos dem, der føler sig repræsenteret af Trump .. så kan jeg også være bange for, hvis vi efter de her scener efterlader den gruppe i alle lande uden nogen som helst stemme i samfundet..

hvor de er overladt til sig selv, og til at deale med deres kæmpe problemer helt på egen hånd.. Jeg ønsker måske nok et samfund, hvor det er ressource-stærke værdier, som verden & kulturer bygger på..

men vi må også være realistiske, at der er folk med store alkohol-problemer, følelses-dybe-problemer, og efterlader vi dem helt til sig selv, så bliver det ikke det smukke samfund, som det er nemt for os ressourcestærke at forestille os..

vi tænker nemt, at hvis bare verden bygger på uddannelse, omsorg i familier, glæde og white collar-jobs, at så er det en smukt verden. Og ja, de ting er smukke, men det er ikke realistisk bare at lukke vores øjne for, at der er store grupper, der ikke kan deltage i de ting.

Der ser vi netop problemer med sociale konflikter & spændinger på landsplan, så vi skal self. uddanne os og bage spelt-boller & gå tur med ungerne i parken, alt det som vi ressourcestærke ønsker..

men det er ikke realistisk, at vi får en smuk verden, hvis vi bare lukker øjnene for alt, som ikke er dét.. og der er det netop tilbage til de her scener med Trump.. at socialt svage er hastigt i gang med at miste deres sidste stemme, og nok også deres sidste håb..

psykologen har jo forklaret også, at de på hospitalet har haft en bølge af selvmord blandt den gruppe.. og der må vi sætte ind med hjælp – efter at vi self. lige har båret Trump ud af sit kontor i Det Hvide Hus 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s