Fine – vinteren ankom, lidt forsinket ❄️

Hej allesammen, så ankom vinteren lidt ud af det blå.. jeg har jo skrevet en del om, at det bliver varmere her generelt pga. klima-forandringer. Og vinteren var da også lidt forsinket, men den er ankommet ☃️

Jeg var ude i går, og alle gik rundt og frøs, og bare da Teivi & jeg var ude at gå i weekenden var det langt varmere. Også derfor, at jeg var lidt forvirret ift. om vi ville få rigtig vinter ☺️ Men det er sindssygt koldt nu..

og jeg skal til at have fuld vinter-rustning på, når jeg går ud med også halstørklæde udover uldhue, vinterjakke, uldne vinterstøvler, uldsokker.. så meget er der brug for her i Estland, og det er godt at se klima-mæssigt, at der stadig er brug for det.

Og så også humør-mæssigt! For i de nogle år, hvor vinteren nærmest blev væk, jeg savnede det vildt smukke med minus tredive i helt rød solopgang..

Men så lad os se i år, om tingene er ved at vende tilbage til normalt. Nu var vinteren godt nok lidt senere end for some 8 år siden generelt, men trods alt ikke supermeget forsinket 🤗

Tartu Juleby, Jõululinn, uploader også vildt hyggeligt på Instagram nu! De siger at om under en måned 😉 jeg tror faktisk, at de i år åbner allerede i slutningen af november, for det er den første advent, og det er vist november i år.

Jeg kan godt lide, at vi slutter det corona-år af på den måde, det er okay det hele 🎄 og for ressource-stærke er tingene faktisk vildt gode, ikke at sygdommen er der.. men kultur-næsten-revolutionen..

meget vist ved at alt natteliv & druk forsvinder & biler, larm & fester får et dejligt låg på og også går væk overalt i samfundet 🤗 overalt i Tartu cykler Østerbro-stil-mødre rundt & går tur med børnene i alle de smukke blade fra træerne..

og ud at lege i sneen, når den kommer meget snart ☃️ Det er de ressource-stærkes verden nu, og mens at vi som samfund også self. skal gøre noget for den anden gruppe, så er det fint, at det er vores værdier, der styrer verden nu ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s