Brunkager fra Danmark & julehygge-Tartu ☃️

Hej allesammen, og velkommen til en bid af Taani (Danmark) her i Tartu, Estland 🤗

Vi fandt dem i Tiger, der er helt julet op & hvor vi nogle gange går ind bare for at læse på varerne og skiltene, der allesammen står på dansk. Det er rigtig hyggeligt. Og så er det jo en juleting, vi fik her ☃️

Så vi tog hjem og lavede julehygge også med kage fra Werner Cafe, hvor vi jo holdt vores bryllup i deres restaurant for nogle år siden. Og som den sidste større hyggeting var vi ude at gå i det smukkeste solskin.

Vores gåture er begyndt at blive længere, det er sundt & godt, måske især for Teivi der har lange arbejdsdage foran computeren. Det er sjovt, for mens at vi nok skal få vores vinter, så har vi haft den varmeste oktober ever, så der var stadig smukt med alle de gule & gyldne blade på træerne 🌞

Vi gik under et tag af alle bladene flere steder og snakkede rigtig fint. Vi snakker virkelig godt, når vi er ude at gå. Og finder frem til mere & mere, at mens det er ved at blive virkelig godt at bo i vores hjem, og vi bare skal gøre det..

at så i det rigtig lange løb vil vi måske gerne bo endnu mere i naturen. Der hvor vi gik i går, der også er i Ülejõe, som vi også bor i nu, bare længere nede ad floden.. der er så smukt og virkelig natur.. det er der også her, men ikke helt det samme 😉

Og så selv om natklubben heldigvis lukkede, så bor vi stadig lige ud til en af de største veje i Tartu, og der er rigtig meget trafik der. Mens at i dén anden del af Ülejõe bor folk lige ud til floden og uden nogen vej ❤️

Vi skal dog bare være her nu, og jeg skrev til psykologen om det hele, og glæder mig til at høre hendes respons.. måske har hun ændringer til os i det.. men at vi skal bruge vores nuværende hjem til at blive rolige og virkelig lære en rolig hverdag..

og så ad den vej finde vores helt permanente drømme for sådan hele livet 🤗 og det er ved at komme! Med psykologens hjælp er vi jo virkelig faldet til ro, og kan gøre det endnu mere.. og det er i den situation, at man kan finde frem til livsdrømmene på sådan en rolig måde..

hvor vi har det fint, hvor vi er, men måske bare ønsker endnu mere henad vejen. Nu har vi jo også fået e-butikker til dagligvarer, som vi bruger hver uge, og har efterhånden bygget vores hjem..

så vi skal ikke hele tiden hente pakker & ting nede i byen, en af de ting der lidt gjorde, at det har været praktisk at bo meget tæt på downtown. Dog, i første omgang en masse julehygge ☺️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s