2 år siden at vi & Sveske fik nyt hjem ☃️

Hej allesammen! I dag er det 2 år siden, at vi fik nøglerne til vores nuværende hjem 🌼 vi gik ned på Werner Cafe, hvor vi også i deres restaurant holdt den estiske fest til vores bryllup.. og købte kage..

som vi tog med her og spiste uden overhovedet at have flyttet nogen ting endnu 🤗 det var så hyggeligt & også meget overvældende! Det var jo allerede dengang det bedste hjem, som vi nogensinde har haft.

Så at sidde i det, det var en torsdag aften, og vide at næste dag flyttede vi i ind! Det var mig, der tog lille Sveske herover i sin transportkasse (vi kunne gå hertil da vi kun flyttede some 500 meter)..

og det første hun gjorde der fredag formiddag, da hun kun havde været i vores nye hjem i et enkelt minut.. var at krybe ind under skohylden som en hule, og vise ‘det er godt nu’ ❤️ Og det tænkte vi også ☺️

Og så efter kun to dage her kom der sne, så det var noget af det første, der skete, og vi sad i vinduet og så på det!!

Den første dag lå Sveske under skohylden og bare sov & sov efter at det også for hende havde været så hårdt i vores tidligere hjem. Det var imens, at Teivi flyttede de mindre ting hertil & jeg byggede bunker & satte lidt på plads..

ting, som vi self. forventede at flytte igen senere, men bare for at have lidt. Meget vores stil, så var det første vi gjorde at få kaffemaskinen til at virke her ❤️ Og så tog jeg mig også af lille Sveske, satte hendes vandskål & hendes madskål frem..

det var sådan rigtig healende, for så var det godt 🌼 og det er stadig så skønt at bo her! Det, som vi har skulle slukke for, med nogle fester har mere været hele samfundet i nogle år..

det har jo ikke været specielt det her sted ift. noget andet sted, at der var fester og larm, faktisk har det været mindre her end mange steder. Tingen er jo, jeg kunne endelig sætte meget korte ord på det efter års research med tusinder af artikler & massiv observation ude på mine ture..

og to-tre års snakke med psykiater & psykolog..

at der var ti procent i bunden af samfundet, der aldrig lærer at håndtere følelser. Det er faktisk deres største problem, at de fester, drikker, racer i biler deres følelser ud..

og der har så været den her magtkamp i samfundet, at før var deres følelser i ingens hænder, så der var et kaos af væremåde fra deres side.. og de seneste år, især under corona, men i et årti..

har så handlet om, at ressource-stærke tog de svages følelser i vores hænder & vi bestemmer, som forældre ville gøre.. ikke en opgave vi har lyst til, men det er bedre for alle end hvis, den her gruppes følelser er i ingens hænder.

Det er også bedre for den gruppe selv, for så er der i det mindste regler i stedet for kaos ❤️ Regler sat af os ressource-stærke, og selv for dem, som nu i samfundet bliver bestemt over, er det det bedste.

Så har vi en mulighed for at støtte dem gennem velfærd 🌼 det er, den magtkamp som har overskygget alt andet i verden de seneste år. Og som corona til sidst færdiggjorde.

Og nu siger forskere, at de måske har en vaccine her i 2020! Psykologen sagde, og jeg ser det også, at corona vil have ændret kulturen helt, puttet en knude på den kæmpe magtkamp mellem sociale lag..

og så går sygdommen væk ved en vaccine. Tilbage til vores flytning & bo her, så har vores nære omgivelser været en enkelt brik i hele den globale magtkamp, ligesom alle andre huse & familier også har i hele verden..

det er globale ting det her.. og det er det, som det har handlet om også i vores hus. Så om vi var her eller boede et andet sted, eller i et andet land ville have gjort ingen forskel. Men der er stille nu.

Så vi kan bo her i mange, mange år, måske flytter vi aldrig 🤗 det kan vi self. ikke vide, men vi har ikke nogen bagkant på at bo her og det føles skønt at have et hjem, hvor vi bare har lyst til at være 🐱

At natklubben, der forstyrrede, gik konkurs er også en del af den magtkamp.. at efter vi ressourcestærke som en type forældre tog andre gruppers væremåde & følelser i vores hænder.. så styrer vi også, om der skal være natklubber i samfundet..

og det er på den baggrund, at nattelivet går konkurs nu hånd i hånd med også corona, hvor restriktionerne gør sit.

Så vi elsker at være her, og vi kan bo & bo her uden at skulle føle længere, at der er ildebrande i hverdagen, som kan få os til at flytte igen – som Sveske, der kravlede ned under skohylden, ‘der er godt her nu’ ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s