Ser Harry Potter & så alle de følelser 😀

Hej allesammen.. jeg har lige sat Harry Potter på, det er hyggeligt, nu når det er hule-årstid med stearinlys og kaffe 🌲 og så i går var jeg ude på cykeltur i den estiske natur! Det er vildt for Estland, der var så besat af biler..

at i slutningen af oktober mødte jeg flere cyklister & folk med barnevogne end biler. Og vi nyder det! Det gør det også langt mere sikkert at cykle, og de investerer helt massivt i cykelstier for tiden, også her i Tartu.

Jeg kom ned ad en natursti, hvor solen pludselig brød igennem med helt maleri-agtigt lys 🤗 og så føles det altså lidt underligt, at vi var i alle de følelser!

Jeg har jo skrevet meget om, at verden er blevet stille, efter at en ny global kultur er blevet den herskende. Alt det, hvor man skal leve grønt & sundt & ressource-stærkt. Og netop have en cykel i stedet for en bil osv.

Vi nyyyder det, og psykologen sagde også for et halvt års tid siden, at der ville blive så stille i løbet af corona. Self. med den bagside at det skyldes, at de festglade udsatte grupper er kollapset socialt.

Men her er verden så nu, med de larmende & drikkende kollapset socialt, og de sundheds-og klima-bevidste doing bedre end ever 🌲 med uddannelse, white-collar jobs osv.

Og det giver da mange følelser, psykologen sagde for alle i verden, at alle netop får alle deres følelser.. og så gælder det om at have strategier til at håndtere de mange følelser. Som når jeg f.eks. kunne tage på cykeltur ud i naturen.

Men det føles altså lidt underligt, at vi var nærmest fanget i alle de følelser.. og så har vi jo gennem benhårdt arbejde, og senest med hjælp fra psykologen, trukket os af sted til et punkt, der ikke altid er glad’t..

men helt bestemt er meningsfuldt. Og hvor vi bygger meget, og også har det i vores hænder at bidrage til at forme samfundet. Det er meget sådan, at det bliver for os, og det er godt. Psykologen sagde, at vi får et hårdt liv..

men at det skal være hårdt på en anden måde end familie-konflikt & depression. Meget mere på den måde, at vi bliver trætte & det kræver mange kræfter at bygge meget & påvirke samfundet meget.

Og at det, at vi gør det, samtidig holder vores følelser balancerede ☺️ Så mens at rigtig mange jagter at være så glade som muligt, så skal vi self. være det tit. Men at det vigtigste for os, som også er mest meningsfuldt for netop Teivi & jeg..

er at påvirke samfundet ved at bygge meget 🌼

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s