Psykolog til mig .. det rigtige for netop dig, Søren, er rolig & omsorgsfuld ❤️

Hej allesammen ☺️ Hvordan går I og har det? Der er heldigvis mange, der har det godt, men hvis I har nogle ting at slås med, så må I gerne sende mig en besked på facebook, eller et andet socialt medie, eller skrive en kommentar her i bloggen..

jeg vil rigtig gerne snakke også om de svære ting, for måske nogle kan få det bedre af det 🙂 og så er det self. godt, hvis mange har det godt.

Jeg snakkede med psykologen i går, og vi nåede til nogle punkter med nogle ting, som vi har arbejdet på. Hun sagde for ikke så længe siden, nu hvor hun kender mig rigtig godt efter to år med snakke..

at det rigtige for min personlighed, når jeg sådan er i mit rette element.. er rolig & omsorgsfuld ❤️ Det er rigtigt, og vi arbejder rigtig meget på, at den kerne i mig ikke skal overskygges af..

at jeg jo voksede op i en familie, hvor jeg blev traumatiseret meget. Og at jeg har en lang historie med sytten års mobning.. at de ting måske ikke længere skal fylde mere, end den kerne som er mest mig 🙂

Psykologen har sagt flere gange, og jeg kan godt se det.. at selv om jeg voksede op i traumatiske omgivelser, så er de faktisk ikke mig, de omgivelser 🙂 at jeg er rolig & omsorgsfuld, selv om jeg voksede op i netop det modsatte.

Kender I det her med, måske hvis I også voksede op med svære ting, at man kan blive helt i tvivl.. er jeg det, jeg voksede op i, eller er jeg noget helt andet, som jeg også selv synes er bedre at være.. det kan give mange bekymringer, måske er det noget med identitet..

at der er så meget kontrast mellem min familie-baggrund & så den kerne, som psykologen snakker om med rolig & omsorgsfuld. Jeg kan godt nogle gange føle, at det kan være ret forvirrende..

at jeg voksede op på én måde, og så er jeg faktisk andet end det, og har bygget et liv med Teivi, der netop er roligt og bygger på omsorg for hinanden 🙂 det er et liv nu, som jeg elsker! Psykologen siger også bare nogle gange..

at hun godt kan forstå, at det kan føles lidt vildt, at det på kun seks år ændrede sig fra minus til plus.. tingene er gået så hurtigt 🌞 og det er en skøn følelse, at vi sammen med psykologen kan få det rolige & omsorgsfulde til bare at være uden forstyrrelser fra traumer, der også gerne vil fylde meget.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s