Et indlæg om Frank Jensen, der slet ikke handler om sexisme 🌞

Hej allesammen.. jeg har lavet en lille observation ved at følge sagen om Frank Jensen 🙂 for my international readers.. the Lord Mayor of Copenhagen had to resign from office due to MeToo accuses that he admitted to..

og mens jeg har rigtig meget at sige om sexisme, så ville det være lidt preaching to the choir at skrive langt om det her.. jeg er enig med alle de 12-tals piger og kvinder, der er i den unge generation, som endelig gør noget ved problemet. Og som også læser med her – så det er faktisk mere interessant lige her at tage et andet emne, nu når I ved, at også jeg er enig med alle 🤗

Frank Jensen har været i medierne i mange år, 11 år som overborgmester, og han virkede altid hvis ikke udkørt, så som om han havde et hårdt job, som han måske nok elskede, men som var stressende, fyldt med konflikter og problemer & irriterende journalister..

så han virkede i alle interviews som om, at han likede at udvikle København, men faktisk ikke havde det ret godt. Og til min store overraskelse – og så alligevel ikke så overraskende, jeg forklarer senere –

så i de interviews han giver nu efter at presset fra overborgmester jobbet er væk, og han har stoppet sin karriere, så er hans smil blevet mere ægte, han virker mere afslappet, og som han selv skrev i et opslag bragt i DR..

så kunne han hente sit barnebarn tidligt i børnehave, hvor hun løb ham i møde på legepladsen. Mens at jeg har rigtig meget at sige om hans sager, så virker han til faktisk at synes godt om ikke at have det arbejdspres..

Jeg tror på det, når han siger, at han ser sin familie langt mere nu. Den ting fra ham tror jeg på. Og jeg læste en artikel om en topchef i Google, der forlod sit job.. og indså at hans børn var blevet voksne, og hans børnebørn i gang med at blive det..

mens han havde siddet i møde & snakket om grafer. Så i et lightbulb moment sagde også hans kone op, og de tog sammen på en rundrejse i Afrika. Uden arbejde.

Det er en af grundende til, at jeg elsker Teivi’s hjemme-kontor, som hun bruger altid – hun er stadig sammen med os. Og selv når hun arbejder sidst på aftenen, og har gjort det om natten nogle gange..

så har hun stadig mulighed for at have Sveske liggende ved siden af sig, og jeg kan komme med vindruer til hende i de små pauser ❤️ Alt den tid, som den her type karrierer kræver.. jeg kan slet ikke forestille mig, hvis hun ikke havde hjemmekontor.

Og med arbejde hjemme, så ser man de andres dag, og hvis man har børn, så ser man deres dag. Det er ikke, at jeg bliver nødt til at give et referat af de hyggelige ting, når Teivi kommer træt hjem.. vi har været i de hyggelige ting hele dagen 🌞

Og i det lys, tilbage til Frank Jensen, så kan vi faktisk godt forstå, at det virker som en befrielse ikke længere at være overborgmester, når han nu er tæt på pensions-alderen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s