Luften gik af ballonen – og det er måske godt for alle, siger psykologen 🙂

Hej alle 🤗 der er sket meget i følelserne, mens jeg har været lidt stille ellers. Vi har skulle arbejde vores sti på mange felter. Min søde lærer fra efterskolen skrev lige, at jeg ser så glad ud i videoen fra før, og det er jeg også ☃️

Nogle af de fantastiske oplevelser er, at vi har hjælp til at bearbejde f.eks. de traumer med violin og de andre. Det er jo fint, at livet slet ikke er perfekt, så længe man har mulighed for hjælp & for at bygge strategier til at håndtere og få styr på tingene.

Og så er der blevet stille! Det er det, der mest har givet den ro, måske.. som jeg viser nu og også føler, og som Teivi også gør ☺️ Natklubben rundt om hjørnet lukkede jo efter alkohol-forbud i byen..

og så har vi skulle kæmpe med nogle omkring os, der var meget glade for fester. Også på hverdage når folk har arbejde, og børn sover. De er faktisk stille nu efter en joined effort fra os med arbejde og børnefamilier.

Psykologen forklarede, at de fester & fester for at drukne smertefulde følelser, som er smertefulde at se i øjnene .. så det er på overfladen lettere at drukne dem i alkohol og fester. Der sagde psykologen så, som har dem som patienter..

at corona har fået alle i verden til at føle deres følelser, også dem her, der har fået deres liv til kun at handle om at drukne følelserne i alkohol. Heller ikke de kan længere holde følelserne nede. Corona & følgerne af den er en følelsesmæssig ting.

Og en stærk en af slagsen, så uanset fester & alkohol hos nogle, så mærker alle deres følelser nu. Den ting, som de meget festglade for alt i verden har forsøgt at undgå. Når vi får vores stille, og de mister festerne, så mærker også den gruppe deres følelser.

Psykologen har så sagt, at på den led var corona nødvendig, at den side-effekt ved corona var nødvendig. At folk skulle presses til at føle deres følelser. Også folk som de techno og alkohol-glade. For..

det er først, når man ser følelserne i øjnene, at man kan arbejde på smerten. Og det blev også de mest flygtende-fra-følelser tvunget til nu. Så vi har et stille samfund uden larm, techno og fester..

og vi har nu et samfund, hvor hele planeten ser deres følelser i øjnene, og det er rigtigt, at det er sjovere for nogle end for andre.. men det giver også dem i følelses-smerte en mulighed, for endelig at gøre noget ved deres hjerte & få det bedre ❤️

Jeg tror ikke, at nogen ønsker, at de techno & alkohol glade skal have smerte, alle ønsker, at så mange som muligt har det så godt som muligt 🙂 og når psykologen nu siger, at den her åbning af hjerterne hos alle godt nok kan være smertefuld, men også god så man kan arbejde på sine traumer..

så er det måske godt nok, at alt det larm i samfundet blev stoppet. For nogen som os, der er stille typer, er det selvsagt en lettelse, men faktisk også for nogle som dem vi har kæmpet så meget med.. de kan endelig se følelserne i øjnene og få det bedre, så de ikke længere behøver at flygte ind i alkohol og techno ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s