Efterårsferie – få endnu mere styr på det psykolog

Hej allesammen, har I også haft bare så meget brug for ferie? Så er det jo godt, at den er her 🤗 efterårsferie har altid været min favorit i løbet af året, selv om det var hårdt tidligere, at jul kom tættere på..

nu har vi med psykologen fået en del styr på lige nu, så kan vi snakke om gamle oplevelser igen. Men de er jo forbundet, når vi snakker om nu, så har det jo masser at gøre med tidligere år også.

I går var vi ude at arbejde i haven, rive bladene sammen, som jeg har et halvt minut med til jer, og så også en lidt længere hvor I kan se de kreative ting, vi har lavet her i ferien ❤️

Teivi er meget efterår og country, bager brød og laver garn, og i går aftes var hun på bagekursus! Så der sker lidt, og vi har netop haft brug for nogle sådan sjove aktiviteter. Den seneste snak med psykologen..

der fik hun netop noget mere sjov ind! Det er supergodt, at vi har bygget karriere så meget og vi har arbejdet på følelser & traumatiske minder meget. Men ved siden af det, der skal bare være lidt sjov også ☃️

Hvis I også er typerne, der hele tiden har nogle følelser, der skal falde på plads.. så kender I nok, at det kan være hårdt at gøre. Og det er fint. Der skal bare være ting også i hverdagen, der kan give os en pause fra det..

og der sagde Teivi netop, at når vi lavede vores efterårsferie-tradition med at rive bladene sammen og lave en video med det.. at så er det noget lidt hyggeligt i hverdagen, som også er en ferie-aktivitet.

Det er faktisk meget fedt at kalde det en tradition, for det er gået hen og blevet det! Vi har boet her i 2 år nu, og har gjort de samme ting i begge år. Så når vi også har lyst til at fortsætte dem, så virker det jo 🤗

Psykologen sagde jo også, at vi har styr på tingene, og vi bygger meget, men at det bare er et kæmpe læs at overskue, og at vi bliver trætte.

Der troede jeg i starten, da jeg startede hos hende, at det hele gjaldt om at skære ned på mængden af ting vi gør i hverdagen. Men der lærte psykologen os, at så får vi bare en masse tid til at tænke, når netop overtænke er vores svaghed.

Så vi skal mere lette det tryk, som vi tit føler, ved at lave andre ting også, som vi skulle tiltrække i vores hverdag 🙂 vi havde jo ikke ret meget af de lidt mere føle os fri-aktiviteter før, så at bo her har handlet meget om..

hvordan vi kunne give slip, og nyde sjove aktiviteter. Men der skal så også være styr på ildebrandene, for at man kan det 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s