God efterårsferie alle – ingen skole, studie eller arbejde den her mandag ☃️

Hej allesammen.. nu har vi efterårsferie, som jer i Danmark også har ❤️ tidligere var vi lidt afvisende overfor det med, at weekend & ferie er så skønt.. men i takt med at Teivi’s arbejde er blevet intenst, så er det nu meget rart!

Jeg har ikke været ude i et par dage, fordi vi skulle tage os lidt af helbred, men det er på vej igen! Teivi var ude i haven, og kom ind og sagde, at det er frost-luft derude ❄️ Jeg så nogle billeder på facebook fra danskere..

der er nærmest helt grønt i Danmark, og næsten alle bladene er på træerne! Her er alle bladene væk, og det næste (meget tæt på) er sne. Vi gør klar til jul også! I år..

er den ting lidt mere noget getting well efter et år, der selv med Teivi’s ord har været en emotional journey. Psykologen sagde, og jeg mærker det også, at vi virkelig er getting somewhere med de gamle, traumatiske oplevelser..

hun sagde, at vi kan umuligt i en livstid nå at snakke igennem dem alle.. så at vores projekt i det mindste delvist bliver, hvordan jeg kan leve med ting i bagagen, og så bare vide at det er anderledes nu 🙂

Det er næsten et lettende projekt, hvis det i stedet for at jagte behandling for de gamle minder, måske kunne lære at leve med dem & så gå meget igennem de mest crucial med psykologen. Det giver lidt mening for mig.

Så er der også bare i gang med at blive stille i samfundet, men nok kun for ressource-stærke. Jeg kan se, at der er et kæmpe arbejde foran os i samfundet med at samle op, efter at bunden faldt ud af samfundet..

og de nederste lag nu med psykologens ord er i ensomt misbrug af alkohol og også stoffer (ikke længere party sammen med andre), og så hjemløshed og selvmord. På den anden side, og det er jo reelt nok, så er det lidt skønt, at festkulturen er i gang med at blive afskaffet i verden..

så er det jo bare det psykologen forklarede, at drikke sig fuld til techno-fester var det, der holdt bunden fra selvmord, hjemløshed og som sagt det her meget ensomme alkohol-misbrug.

Så det har aldrig været mere synligt, hvem der de seneste ti år har bygget noget strong, og hvem der ikke kunne det, eller ikke fik det gjort. Men der er stille, og det er vi glade for ift. vores psykiske sundhed.

Vi har fået mine billeder på væggen 🤗 det giver mig rigtig meget, jeg har ikke altid så meget selvværd, så det er noget, af det vi skal gøre. Og så bliver der jo også fint her & personligt. Vi har også fået julesokker!

Mest hvide og så med hjerter & rensdyr ❤️ De er så hyggelige, så det er ligesom, at jul virker psykisk i år, at der har bare været Så mange indtryk hele året.. der er noget give slip på alle de indtryk i jul for os i år 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s