Det er, sådan her jeg liker når, vi er ☃️

Hej allesammen 🤗 har I også bare haft så meget at se til? Det blev det smukkeste Golden Fall, og jeg endte med at ‘opleve’ det i den bydel i Tartu, der hedder Veeriku!

Basically, så placerede en talentløs taxa-chauffør mig en kilometer forkert, da jeg skulle skynde mig til psykologen, plus at han stødte sammen med en anden bil.. så jeg krise ringede til Teivi, der guidede mig med Google Maps,

og jeg spænede under de smukkeste træer i en allé, der rakte overalt over mig i helt gyldne, røde og gule farver i alle bladene.. men jeg fik set, at der er så smukt ❤️ Og det inspirerede Teivi & jeg til i morgen at tage vores nu to cykler, vi begge har jo en nu..

..placere dem ved Tartu togstation og så gå den smukkeste tur ud til parken ved hospitalet i morgen ☺️ Uden at skulle nå noget den her gang.

Og ikke nok med det, da jeg skulle hjem igen havde jeg så den samme taxa chauffør, og igen i Veeriku, hvor han åbenbart felt the need til at tage mig hen, når hovedvejen Riia, hvor alle andre taxaer har kørt, virker glimrende..

der midt i Veeriku blev jeg så træt af ham, at da vi holdt stille, gav jeg ham de 5 euro, som det tog ham overhovedet at komme ud fra hospitalets parkeringsplads, og forlod taxaen i vrede.. og ringede til Teivi igen med en masse rant, og gik så det hele ud hele vejen hjem..

hold da fest, der var ikke nogen ende på inkompetencen 😀 men psykologen var godt! Og jeg fik slet ikke tid til at overtænke samtalen, dels pga. det taxa, men så ringede Gvido også lige 🤗

Og efter ikke at have set ham i lang tid, så spurgte han, om vi ville med ud i naturen at gå med hans hund, og vi skrev JA! i capital letters!

Det var den smukkeste aften ved solnedgang, et sted hvor vi kun har været en enkelt gang før. Og det var dengang for næsten et år siden, hvor livet stadig var enormt .. sad .. så at gå rundt på den estiske ‘prærie’ i solnedgang og bare hyggesnakke, tage billeder & trække vejret var så sundt og skønt ❤️

Når vi ikke har set Gvido i noget tid, er det fordi, at han er socialrådgiver, og psykologen sagde også, at hun først har ledig plads i april til nye patienter.. hele det felt af arbejde går bare fra patient og borger til næste patient og borger..

vi kan også mærke det, at bunden er komplet faldet sammen. Psykologen forklarede det jo med, at de personer hang i et græsstrå, og når det knækker, holder intet dem oppe.. og at strået er knækket nu.. at det jo er meget spinkelt for en hel person at klynge sig til et græsstrå (symbolsk) uden nogen sikkerhed under fødderne..

og at de alle er selvmords-truede. Hun forklarede også, at de bliver socialt afvist overalt, ingen gider snakke med fuld alkoholiker eller techno bil-interesseret.. men det giver jo også lidt mening, for de kommer også til mig ude på mine ture, og jeg sender dem også væk..

psykologen sagde, at de vil have bare any human kontakt lige nu, bare anyone som bare en lille smule ikke sender dem væk på et rigtig personligt plan & afviser dem pga. deres måde at være på & alkohol-misbrug, techno og biler osv.

Og så kommer de netop til helt fremmede mig bl.a. ude på mine kamera-ture og vil snakke med bare en eller anden uden at blive afvist. Jeg har så set et nyt trin i det, at i september er de begyndt at blive aggressive og råbe meget højt, når man sender dem væk, når de forsøger kontakt..

et mønster, man ellers kun har set i mange hjemløse.. Jeg spurgte psykologen om det, og hun sagde, at det er ganske rigtigt et hjemløs-mønster. Og at det viser, at grænsen til hjemløshed er uendelig tæt på i hele bunden..

men ja, det er info til samfundet, at jeg skriver det ud efter at snakke med psykologen 🙂 hun forklarer nogle ting, der bare var spørgsmålstegn i os, så nok også i rigtig mange andre. Hvad der sker i verden lige nu.

Det er jo lidt luksus, at vi har hele to så kompetente på hospitalet, vi kan få svarene fra, og når rigtig mange ikke har den adgang, så vil jeg gerne udbrede deres svar 🌞

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s