Efter røntgen-billeder: lille Sveske skal ikke opereres 😀 hun har det fint ❤️

Hej allesammen, jeg har rigtig gode nyheder ☺️ Det har jo virkelig været en rejse ift. at finde ud af, hvad det var med Sveskes ører. Hun havde meget ondt i dem, og der var knopper og noget der.

Så vi var først ved to forskellige dyrlæger, der ikke kunne sige det. Men så blev vi sendt videre til en special-dyrlæge, der er specialiseret i øre-problemer hos katte, og de havde først en speciel maskine til at checke hende..

og så i dag, hvilket vi var lidt nervøse for, fik hun taget røntgen-billeder. Og de viste ingen fysiske forandringer i hendes øre 😀 men de viste allergi, der for hende sætter sig i øret, så for altid skal hun have noget medicin..

og så vil den samme special-dyrlæge tjekke op på hende med 3 måneders mellemrum. Så det minder meget om behandlingen af mine diagnoser, så nu har vi alle noget kronisk 😀 jeg ser jo også lægen nogle gange og tager medicin i dagligdagen..

men som hos mig er det så også hos Sveske helt kontrolleret & balanceret, og hun kommer ikke til at mærke noget til det, udover at hun vil få medicin nok i sin mad. Men ellers intet ☺️ Lige nu er den her special-dyrlæge ved at finde den helt rigtige medicin..

og så skulle det være løst ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s