Mit største ønske til jul i år ☃️

Hej allesammen 🌞 det har været så meget blæst her, ret sjældent for vores by Tartu, men det har virkelig sat skub i det her Golden Fall med alle de gyldne blade – som jeg måske alligevel tror kommer også i år!

Der er det med klima, hvor det jo faktisk skal være sub-arktisk her i Estland, så de her varme efterår.. men smukt er det jo 🍂 så prøve på bare at holde fokus på, at jeg godt kan nyde det smukke samtidig med at gå op i klima.

Glæder I jer også til jul? Jeg har lavet en jule playliste på Spotify, der hedder Stille julesange & den er oprettet i mit navn, så I kan prøve at finde den.

Og så har jeg et ønske til jul i år, en helt rolig jul hvor vi kan nyde forandringerne i verden & i os ❤️ Det er virkelig skønt, at psykologen gør så meget, og jeg har jo snakket med hende i snart to år nu. Så det er begyndt at hjælpe!

Og så snakker vi meget om Thanksgiving her i vores country stil hjem ved siden af hestene på marken ☺️ Det kunne after all være så smukt & hyggeligt at have Thanksgiving midt i Golden Fall.

Og vi er taknemmelige! I dag snakkede vi mere om, hvordan vi gerne vil holde ferier som jul, og det er så skønt, at vi kan bare det nu. Psykologen sagde, at der har været bare så mange ildebrande at bruge vores ord på, især alt det familie..

så at vi nu kan bruge alle ordene på det smukke efterår & Thanksgiving, snakke om at gå ned til hestene med frugt fra vores have.. det er vel vores lykkelig ☺️ Det er sjovt det her med, at jo mere man har været igennem..

jo mindre bliver drømmene. Og alligevel kæmpe drømme 🌞 de små ting begynder at betyde så meget, når man har set life. Vi går virkelig ikke op i brands.. og vi gider ikke kæmpestort..

de små ting, der til gengæld indeholder så meget, at de i hjertet er kæmpestore 🍂 jeg ser meget, at noget der kommer med livserfaring er, at tingene skal være subtle & små i display, men så vigtige og så store i hjertet..

det er jo også på den måde, at film er lavet, i hvert fald de gode film 🙂 i morgen bliver det sol igen, vi havde overskyet og storm i noget lignende ti dage. Men det satte gang i træerne & alle de varme farver 🌞

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s