Vi har plukket frugt i haven til hestene ❤️

Hej allesammen 🙂 elsker I også ridning & heste? I dag har vi plukket frugt i haven til de heste, som vi jo er nabo til. Så har vi snakket om, at nu når parken 100 m fra vores hjem er Så efterår nu..

(som vi så på vores gåtur i aften) så bliver det gå frem og tilbage mellem vores hjem og så nice steder tæt på. Vi gør det faktisk hvert efterår, især når vi skal til at rive bladene i haven sammen.

Faktisk ville vi helst lade bladene ligge i haven og blive en del af jorden, for det er som naturlig gødning for jorden og græsset.. træerne har godt af det.. men der bor 2 trælse prinsesser i huset (den ene en mand), der ikke kan håndtere synet i haven.. så choose our fights 🌞

Vi ville faktisk også gøre haven vild, men prinsesserne er ikke enige, så vi alle klipper nærmest græsset med en papir-saks.. anyway..

der er Så flot & efterår i parken og nede ved hestene, og begge dele er vi nabo til, så når Teivi også nogle gange skal have bare en smule hjælp til dansk på jobbet (hun klarer så flot en lederstilling i en af IT-giganterne på dansk)..

så er det bedst lige nu, at jeg er lidt tilgængelig hjemme også ❤️ Det elsker jeg også, for vores følelse af vi hører til her er kaboomet ☺️ Det er virkelig en helt ny følelse, efter vi tog kontrol over vejen sammen med et par andre ressource-stærke!

Folk, der vil drikke og party må gå et andet sted hen nu. Og vi Elsker at være hjemme nu ❤️

Så nu kunne vi roligt plukke pærer & æbler i haven til hestene, og jeg vil tage et par stykker i morgen til dem, og så går Teivi & jeg også derned sammen ☺️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s