Fine! Jeg blev mere okay med at være mig – så glæder jeg mig til jul & nytår ❤️

Hej allesammen ☺️ Har I også perioder, hvor I siger til jer selv at okay, stand out noget mentalt arbejde, der kan være smertefuldt.. for så at have det bedre resten af livet?

Der er desværre Virkelig mange, der ikke finder det i sig at udholde noget smerte, og derfor aldrig arbejder på deres problemer – hvilket netop er smertefuldt at gøre.

Først skal man erkende, at man ikke er så psykisk stærk, som man troede at man var.. det kan være også, at man skal se i øjnene det skræmmende, at man kan falde lettere, end man troede.. og at man i et perfekthed-samfund slet ikke har styr på tingene.

Så opgaven Er stor 🙂 og oveni skal man så tit med professionel hjælp bygge strategierne ikke kun til at se sine problemer i øjnene, men også hvordan man så mere kan arbejde sig ud af dem. Og det er kæmpe arbejde, der er mega smertefuldt.

Men indsatsen er det værd, for ellers har man det jo bare dårligt altid, og dør så til sidst. Heldigvis er der så med vlog & blog kulturen og de unge pigers fokus på psykisk sundhed ved at komme i verden..

at man netop skal vise sine ikke stærke sider & sine problemer 🙂 hvem tror da også på de der ‘jeg har det perfekte liv’ Instagram & vlogs længere.. med ‘shopping i Dubai’ & ‘min altid perfekte kæreste’.. virkelig..

de ødelagde så meget for folk psykisk, og heldigvis tror ingen på dem længere 🙂 det var lidt generelt om alt det man som sådan en ramme skal se i øjnene, når man arbejder psykisk.

Og hvilke problemer det så er, at man ser i øjnene og anerkender som problemer, så man ikke flygter fra sit ansvar mere, tit ved at lukke øjnene.. de problemer kan se forskellige ud for personer self.

Men at man skal se dem i øjnene, tage dem seriøst & få hjælp til strategier, så man kan få det bedre.. det er jo det samme for alle 🙂 Så nu må jul og nytår rigtig gerne komme ❤️ Jeg håber Så meget..

at de laver julebyen på Rådhuspladsen i Tartu lidt tidligt i år. Jeg tror også, at folk har brug for lidt opmuntring i det corona. Jeg ser så også, at ressource-stærke med vores fleksibilitet i mindset har vænnet os til corona 🌞

Der kom en ny hverdag, og den har vi vænnet os til. Og når den ændrer sig endnu mere, så vænner vi os også til det ☺️ Og så lade velfærden tage sig af de grupper, der falder i stedet for at omstille sig.

Men her er fra julebyen sidste år ❤️ Jeg lavede den en kold morgen den 2. december med nyfalden sne, som ingen havde gået i endnu.. det var en lørdag, så folk sov længe, mens jeg gik rundt i helt stille Tartu juleby 🧣

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s