Får sød hjælp af en anden dansker i Estland 🌼

Hej allesammen! Er I kommet fint i gang med det nye studieår? Hvis I går i skole eller på et studie 🙂 Vi får så sød hjælp af en anden dansker i Estland!!

Han skrev i en facebook gruppe for danskere her, at han kører fra København i en halvt tom bil & tilbød at købe ind i Danmark at tage med – varer, som alle danskere her savner, så som lakrids 😀

Det var faktisk lidt interessant, at ingen spurgte efter remoulade! I den her øko-sundheds-verden, er remoulade så lidt på vej ud? Vi ønsker det heller ikke. Vi spurgte efter de to største poser Skipper Mix, han kan finde, og Ølands-hvedemel til Teivi!

Det er specielt mel, man kun kan få i Danmark, men som alle de danske brød-vloggere er besat af. Så nu får vi det!! Han sendte billeder live fra købe alle tingene, så hyggeligt, og han bor i Tartu, så det hele er praktisk let også ☺️

Så fint med venlige, gode andre 🌞 Psykologen har jo også snakket om, at det mest af alt er oplevelser som den her, vi har brug for – så vi kan erstatte de gamle minder om dumme personer.

Så vi får flere af sådan nogle minder 🙂 i dag var vi ude at rydde op i haven for nedfaldne pærer & æbler, og så slår Teivi græs i weekenden. Så hyggeligt at lave lidt country-arbejde. Og jeg kunne klare en time med arbejde!

Jeg får jo pension, fordi jeg efter meget kort tid får så mange indtryk, at jeg ikke kan klare mere arbejde og skal ind at sove, eller slappe af. Så at jeg kunne i en time ☺️ Det er vi stolte af!

Teivi lagde mærke til, at jeg virkelig har forandret mig, som psykologen også sagde sidst. At jeg pludselig har en ‘let’s go’ personlighed, især i det sociale 🙂 hvor det ikke giver mig for mange indtryk at se folk.

Og hvor jeg hyggesnakker med de søde af naboerne på estisk uden at skulle ind at sove efter! Jeg har faktisk været sådan før, ikke så træt og tilbageholdende, men mere smile & hygge med folk 🙂

Der tænkte jeg tilbage på efterskolen, hvor jeg godt nok var meget ked af det, men var det helt rigtige sted for mig. Det var hjemme, at jeg var ked af det over. Og der havde jeg netop den her let’s go personlighed, hvor jeg snakkede med de andre..

og vi spillede guitar sammen og hygge. Langt hyggeligere 🙂 så tusind tak til psykologen for at hjælpe mig dertil igen!

Det har ikke været der, siden jeg var teenager, for så kom et forhold med psykisk misbrug af mig, og efter det de to familie-konflikter, hvor ting der har været siden fødslen kulminerede i først min og så i Teivi’s familie.

Så psykologen har sagt, at nu er det tid til at bygge nye minder – hvor vi tager det, som vi kan bruge fra tidligere. F.eks. at jeg var meget social på efterskolen, den hyggekultur med struktur, kærlighed og omsorg, der var hos mine bedsteforældre i Skagen..

og fra Teivi’s familie måske det med ikke at blande sig så meget i, hvad nogen elsker at lave – jeg ville jo gerne heste, men blev mobbet af min mor og søskende for det. Der var det trods alt i Teivi’s familie..

at de lod hende vælge egne passioner, mens jeg blev presset til at spille skrækkelig violin.. Det eneste sunde i en familie er jo for hulen da også, at forældrene lader barnet finde sig selv gennem barnets finden passioner, og forældrene derefter støtter barnet i det fundne!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s