Det blev tid til hue & vanter 🧣🍂

Hej allesammen ☺️ Hvis I læste med i det seneste meget lange indlæg.. så fortalte jeg jo, at Teivi & jeg fik afklaret en del spørgsmål med psykologen. Det hjalp os meget. Jeg kan godt se det her med..

at det er svært at forstå sig selv, hvis man ikke forstår sine omgivelser & den verden, som vi jo er i, og som foregår hele tiden. Omgivelser er sgu vigtige 😀 de påvirker jo ens hverdag sindssygt! Og hvem ville man være, uden dem man omgiver sig med?

Lidt mere praktisk & nede på jorden, så er det blevet tid til hue og vanter her i Estland! Så min vinterhue strikket af Teivi med rensdyr & hjerter kom frem, jeg elsker den! Og mine vanter også strikket af hende ❤️

Det er vist stadig varmt i Danmark, men her er det godt nok blevet koldt. Men om vinteren er det jo også -30 her mange år, mens det er ca. 0 i Danmark..

så naturligt nok, at det krydser over og bliver langt koldere her 🙂 der er så det her med, at mænd & drenge synes, at de skal spille maskuline og gå i T-shirt og endda shorts, har jeg set, og maks. en bluse, men aldrig jakke, vanter og hue..

hvor åh, så maskulint af dem! Det ser jo tosset ud, når de står og ryster af kulde.. mens ressource-stærke af alle køn er klædt på til vejret, og nyder alle de smukke blade, der daler fra træerne 🍂

Men vi fik styr på en del spørgsmål, og det har godt nok været en rejse. Vi har jo haft Så meget i et årti finde os selv, og finde ud af hvordan vi hører til i vores omgivelser & i verden 🙂 jeg ved godt, at det lyder ret filosofisk, det beklager jeg..

men at finde sig selv er jo lidt den ting. Vi har skulle bygge en hverdag, Teivi & jeg, da vi jo kun havde mine bedsteforældre i Skagen at få inspiration til hverdagen af.. alle andre i vores familier har jo været pointeløse at tage noget læring af.

Så vi skulle finde ud af, sammen med psykologen, hvordan Vi ønsker at holde jul & påske, og hvad vi gerne vil om efteråret osv. alle de ting, der startede som noget netop meget filosofisk med hvem er vi.. og så blev mere hverdags..

for ens personlighed, som vi skulle finde, skal jo netop være bag, hvordan man f.eks. holder jul – i stedet for bare at gøre det, som alle andre gør. Netop ikke den der autopilot med bare at kopiere andre, hvem bliver lykkelig af det.

Til oktober er det vores tur til arbejde i haven (det er det faktisk også i den her uge), men til oktober bliver det enten, at jeg skal skovle sne & vi laver en video af det, eller vi skal rive blade sammen, og også vil lave en video af det ☺️

Som det er hyggetradition for os at gøre ❤️ Jeg har været ude i det koldere og koldere & mørkere vejr med mindre sollys.. men smukt er det! Og jeg snakkede med hestene, som vi er nabo til!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s